Kilitli

✅ Canlı TV Sunucu Adresleri 2023• Yerli Sunucu •☪️

👤 ℂ☆Albatros 💬 5267 cevap 👁 1,516,234 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

live.stargrouptv.com:5115

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın ile başlayan bağlantıları inmiyor nedeni nedir acaba
eskulap

arkadaşım adresi tamam görüyoruzda cihaz kodu ları göremiyoruz....acaba yanlız benmi böyle görüyorum yoksa genel bir durummu bu....USTA arkadaşımızın yaptığı bazı paylaşımlardada aynı sorunla karşılaşıyoruz...yok böyle olunca emeğede yazık günah...acihaz koduına hizmet etmiyor...iş yarım kalıyor...iyi niyet ve gayretleriniz için teşekkürler arkadaşlar...
hüseyin22

arkadaşım adresi tamam görüyoruzda cihaz kodu ları göremiyoruz....acaba yanlız benmi böyle görüyorum yoksa genel bir durummu bu....USTA arkadaşımızın yaptığı bazı paylaşımlardada aynı sorunla karşılaşıyoruz...yok böyle olunca emeğede yazık günah...acihaz koduına hizmet etmiyor...iş yarım kalıyor...iyi niyet ve gayretleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

sunucui oynatma listesi olarak vermis.
hüseyin22

düzelttim :)
genel bilgiendirme ozellikle yeni uye olan arkadaslar oynatma listesi olarak inen bağlantıları inmiyorsa tarihine bakin linkin altinda yazar suresi bitmistir veya burada verilen bağlantıları aninda baska forumlara dagitiliyor cok yuklenme oluncasunucuciler aninda iptal ediyor.diger konu ise burada genelde liste bağlantısı acik olanlar verilir cihaz kimliğili aramak isteyen arkadaslar forumun da ayri veriliyor buradan bakabilirler
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.