Teşekkürler
SITIO DE UBICACIÓN DEL SERVIDOR :
Arkadaşlar Merhaba ,
Yerli Canlı TV bağlantıları, Yerli Canlı TV sunucu adresleri
Bu Başlık Altından Devam Edelim .
Lütfen ekleyeceğiniz bağlantıları sitemizde arama kısmından aratıp öyle ekleyin sürekli tekrar bağlantılarıden ve paylaşımlardan az da olsa kurtulmuş oluruz.
Lütfen kirletmeden gereksiz saçma sapan yorumlardan ve mesajlardan kaçınalım
İyi Paylaşımlar.
Yeri Canlı TV bağlantıları,Yerli Canlı TV sunucusuleri,Canlı TV sunucu adresleri
[BGCOLOR=rgb(184, 49, 47)]Öneri ,Şikayet , Reklam , Sponsor , Soru ve Sorunlarınız İçin 🔒 Link gizli — giriş yapın
Ayrıca bu forumda 1 kişilik hesabı 1 kişi seyreder max con lafını yani kaç kere duydum.Siyah ekrana düşer, açılmaz, donar vs bundan eminmisiniz ben 5 senedir izliyordum cihaz kodu hesapları donmadan siyah ekrana düşmeden derbilerde bile izledim ki sahibi o an kesin izliyordur hatta şuan bir Server var aynı cihaz kimliğii nerdeyse 6 aydır kullanıyorum
usta ben gözunu seveyım yokmu söyle guzel bır cihaz kimliğiı peygamber askına bızde ızleyelım ya bulamıyorum ben :(
Ayrıca bu forumda 1 kişilik hesabı 1 kişi seyreder max con lafını yani kaç kere duydum.Siyah ekrana düşer, açılmaz, donar vs bundan eminmisiniz ben 5 senedir izliyordum cihaz kodu hesapları donmadan siyah ekrana düşmeden derbilerde bile izledim ki sahibi o an kesin izliyordur hatta şuan bir Server var aynı cihaz kimliğii nerdeyse 6 aydır kullanıyorum
Acaba bazı serverlar device id eşleşmesi mi yapıyor o uzun kodlarıda girmemize gerek var mı cihaz kodu ile birlikte
🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:55:93:BD
Birde User passwordu hangi combonuz olursa olsun brute force yöntemi ile böyle kıramazsınız hangi yöntemle o User pasları çekiyorsunuz cihaz kodu converter kullanıyorsanız oynatma listesi paylaşma zahmetiniz nedir ne farkı var oynatma listesi'nun?
sunuculerin çoğu farklı bir yönteme mi gitti arkadaşlar kırdığım sunuculerin %90 u çalışmıyor.TV uygulaması player kullanıyorum.Hepsinin ban atacağını düşünmüyorum ayrıca kırarken proxy kullanıyorum yayın API değil mag portal üzerinden izlemeye çalışıyorum cihaz kimliği kullanıyorum yani
Birde User passwordu hangi combonuz olursa olsun brute force yöntemi ile böyle kıramazsınız hangi yöntemle o User pasları çekiyorsunuz cihaz kodu converter kullanıyorsanız oynatma listesi paylaşma zahmetiniz nedir ne farkı var oynatma listesi'nun?
Acaba bazı serverlar device id eşleşmesi mi yapıyor o uzun kodlarıda girmemize gerek var mı cihaz kodu ile birlikte