UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

✅ Canlı TV Sunucu Adresleri 2023• Yerli Sunucu •☪️

👤 ℂ☆Albatros 💬 5267 cevap 👁 1,516,337 görüntü
🔒Gizli İçerik

Spoiler içeriği gizlidir.

Görmek için giriş yapın.

MALUM AKŞAMA DERBİ VAR.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

MALUM AKŞAMA DERBİ VAR.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

ℂ☆Albatros

Arkadaşlar Merhaba ,

Yerli Canlı TV bağlantıları, Yerli Canlı TV sunucu adresleri
Bu Başlık Altından Devam Edelim .
Lütfen ekleyeceğiniz bağlantıları sitemizde arama kısmından aratıp öyle ekleyin sürekli tekrar bağlantılarıden ve paylaşımlardan az da olsa kurtulmuş oluruz.

Lütfen kirletmeden gereksiz saçma sapan yorumlardan ve mesajlardan kaçınalım

İyi Paylaşımlar.

Yeri Canlı TV bağlantıları,Yerli Canlı TV sunucusuleri,Canlı TV sunucu adresleri

[BGCOLOR=rgb(184, 49, 47)]Öneri ,Şikayet , Reklam , Sponsor , Soru ve Sorunlarınız İçin 🔒 Link gizli — giriş yapın

saol
sunuculerin çoğu farklı bir yönteme mi gitti arkadaşlar kırdığım sunuculerin %90 u çalışmıyor.TV uygulaması player kullanıyorum.Hepsinin ban atacağını düşünmüyorum ayrıca kırarken proxy kullanıyorum yayın API değil mag portal üzerinden izlemeye çalışıyorum cihaz kimliği kullanıyorum yani
Birde User passwordu hangi combonuz olursa olsun brute force yöntemi ile böyle kıramazsınız hangi yöntemle o User pasları çekiyorsunuz cihaz kodu converter kullanıyorsanız oynatma listesi paylaşma zahmetiniz nedir ne farkı var oynatma listesi'nun?
Acaba bazı serverlar device id eşleşmesi mi yapıyor o uzun kodlarıda girmemize gerek var mı cihaz kodu ile birlikte
Ayrıca bu forumda 1 kişilik hesabı 1 kişi seyreder max con lafını yani kaç kere duydum.Siyah ekrana düşer, açılmaz, donar vs bundan eminmisiniz ben 5 senedir izliyordum cihaz kodu hesapları donmadan siyah ekrana düşmeden derbilerde bile izledim ki sahibi o an kesin izliyordur hatta şuan bir Server var aynı cihaz kimliğii nerdeyse 6 aydır kullanıyorum
rainmaker

Ayrıca bu forumda 1 kişilik hesabı 1 kişi seyreder max con lafını yani kaç kere duydum.Siyah ekrana düşer, açılmaz, donar vs bundan eminmisiniz ben 5 senedir izliyordum cihaz kodu hesapları donmadan siyah ekrana düşmeden derbilerde bile izledim ki sahibi o an kesin izliyordur hatta şuan bir Server var aynı cihaz kimliğii nerdeyse 6 aydır kullanıyorum

usta ben gözunu seveyım yokmu söyle guzel bır cihaz kimliğiı peygamber askına bızde ızleyelım ya bulamıyorum ben :(
suskun3754

usta ben gözunu seveyım yokmu söyle guzel bır cihaz kimliğiı peygamber askına bızde ızleyelım ya bulamıyorum ben :(

🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:55:93:BD
rainmaker

cihaz kodu connection 1 olursa aynı anda izleyebilirsiniz ancak geçerli bağlantı sürekli kopar, eğer TV uygulaması ile izliyorsanız request'i tekrar yapacağından dolayı connection recovery sağlanır. bu nedenle yayın yaklaşık 30 saniyelik periyotlarla donup tekrar başlar. TV uygulaması yerine stb emu ile izlerseniz siyah ekrana düşersiniz.
rainmaker

Acaba bazı serverlar device id eşleşmesi mi yapıyor o uzun kodlarıda girmemize gerek var mı cihaz kodu ile birlikte

Bu sunucuden sunucue değişiklik gösterebiliyor. bazı sunuculer handshake esnasında prehash isteyebiliyorlar. device id zorunluluğu koşan sunucu daha önce hiç görmedim ancak bunu sunucu tarafında ayalarlamak çok zor değil
humanleague

🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:55:93:BD

usta bu yanlıs dıyor
rainmaker

Birde User passwordu hangi combonuz olursa olsun brute force yöntemi ile böyle kıramazsınız hangi yöntemle o User pasları çekiyorsunuz cihaz kodu converter kullanıyorsanız oynatma listesi paylaşma zahmetiniz nedir ne farkı var oynatma listesi'nun?

Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. eskiden stb_client üzerinden id ve pass'leri alabiliyorduk ancak bunu şu an yapamıyoruz.
rainmaker

sunuculerin çoğu farklı bir yönteme mi gitti arkadaşlar kırdığım sunuculerin %90 u çalışmıyor.TV uygulaması player kullanıyorum.Hepsinin ban atacağını düşünmüyorum ayrıca kırarken proxy kullanıyorum yayın API değil mag portal üzerinden izlemeye çalışıyorum cihaz kimliği kullanıyorum yani

Bir çok sunucu mag hesaplarda değişik koruma yöntemlerine geçti, DNS korumasından müşteri ip korumasına hatta cihaz cihaz kimliğiinden eşleştirmeye varan korumalar geliştirdiler. Hatta bazı sunuculer baş edemeyip saklanmayı bazıları da tamamen cihaz kodu olayını kapatmayı seçti.

rainmaker

Bilenler başka bilemediğimiz yöntemler de kullanıyorlardır, onlara sormak lazım, sorsakda söylemezler sanırım, ama elinde güçlü kombosu olan, hazırlayan arkadaşlar var...
(Sunucunun admin sunucuini kıran sunucuin tüm conbosunu eline geçirir.) / yada sunucuya bağlı sunuculara bağlanabilenler.....

rainmaker

Evet, emülatör kullanırsanız girmek gerekebilir, hatta user_agent kullananlar bile var. Hesapların player seçmesi bundan, Bazılarıda https kullanıyor, cihazın işletim ayarlarını değiştiriyor.

rainmaker

sunuculer de kalite kalite. maksimum connection yani izin verilen en fazla bağlantı sayısı sunucu ile alakalı. Sunucu bunu hesaba tanımlıyor ve izinleri buna göre kontrol ediyor. Kaliteli sunucu - kaliteli yazılım anlamında düşün, yani izin fonksiyononu tam denetleyebiliyor yada aksaklıkları oluyor. Çoğu sunucu son bağlantı yapılırken mevcudu atar. Başarısız denetim, aslında bağlantıya izin vermemesi gerekir.... Yazılımı güncel savunması güçlü sunuculerde ip bölge koruması hatta her hesaba özel dns uygulaması bile var. Bunları geçtim bağlanmayı denediğin anda banlama yapar.

Özetlersek sunucucileri bunaltanlar nedeniyle haliyle sunucuciler de koruma artırıcı değişikliklere gidiyorlar. Küçük olanlar zırt pırt daha rahat değiştiriyorlar, Büyük çaplı olanlar haliyle daha hantallar ancak değişince kökten değişikliğe gidiyorlar...
arkadaslar mesaj olarak elınde fazla olan bırı atabılırmı gercekten cok ıhtıyacım var bulamıorum ya hep kullanılıor yada acıklıor :/(
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.