UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı TV Sunucu Adresleri 2024 * Tr *

👤 Karizma 💬 2382 cevap 👁 420,110 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

polat

Öyle fazla bir özelliği olmayan bir sunucu . Cabel stream sunucudir kendileri . Fakat bizim sitemizin sattığı ve,ra sunucu daha iyidir . Sitemizin kurucusu Karizma ustayla iletişim kurmanı tavsiye ederim .

bizim sunucui 5 yıldır kullanıyorum:) en iyisi olduğu tartışılmaz
usta bu kadar sunucu paylaşmışsın emeğine sağlık v era lar hiç çalışmıyor diğerleri hiç çalışmıyor bu kadar paylaşacağına bir yada iki sağlam sunucu paylaşşan daha iyi olmazmı usta
sinan87

usta bu kadar sunucu paylaşmışsın emeğine sağlık v era lar hiç çalışmıyor diğerleri hiç çalışmıyor bu kadar paylaşacağına bir yada iki sağlam sunucu paylaşşan daha iyi olmazmı usta

hangileri calismiyor? bir kac örnek ver deneriz

benim Program giris yapdikdan sonra kanal listesini cikardikdan sonra Hesap OK benim icin
Player secer secmez yada VPN ister istemez o benim elimde degil veya hesap ondan sonra patlar bunlarin hepsini görmüyorum ve herseyide kontrol edemem etmemde

Burda Üyeler yorum yapabilirler ona göre insallah yardim ederiz birlikde yardimciolmazsak vay halimize

iyi günler
🔒 Link gizli — giriş yapın örnek bu sunucu dahasıda var yazamıyom sitenin sunucui olduğu için iyi günler
arkadaslar verilen sunucuerin hemen hepsi aktif calismamasi player corafi konuma veya sunucuin adresinin degismesiyle alakalidir.sorun varsa vpn veya playerle vb olarak calistirabilirsiniz.sunucu adresii aktif degilse bile normalde aktiftir.eski duzenler degisti bazi sunuculerde bilginize
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın örnek bu sunucu dahasıda var yazamıyom sitenin sunucui olduğu için iyi günler

bende acik ve gözteriyor

🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın
işte türk telekomda çalışmıyor bazı sunuculer onu dedim çok da konuyu uzatmaya gerek yok
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.