UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı TV Satin Almak Istiyorum

👤 ugur16 💬 7 cevap 👁 1,324 görüntü
Merhaba arkadaşlar Canlı TV satın almak istiyorum ama siteler pek güvenemedim güvenillir ve kaliteli bir Canlı TV nasıl satın alırım yardım edermisinz
doğru adrestesin kardeş gold üye olarak hem sana özel Canlı TV ye hemde çok özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsin
🔒 Link gizli — giriş yapın Bu konuyu inceleyin
uygar33
doğru adrestesin kardeş gold üye olarak hem sana özel Canlı TV ye hemde çok özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsin

daha önce bi kaç site inceledim 150 lira 12 ay çok hoşuma gitti fakat bir kaç yerden dolandırıcı olduklarını duydum o yüzden almadım eğer kanal listesi hoşuma giderse burdan alışveriş yapıcam hayırlısıyla
ugur16
daha önce bi kaç site inceledim 150 lira 12 ay çok hoşuma gitti fakat bir kaç yerden dolandırıcı olduklarını duydum o yüzden almadım eğer kanal listesi hoşuma giderse burdan alışveriş yapıcam hayırlısıyla

Yukarıda verilen konuyu incelersen kanallar hakkında fikir sahibi olabilirsin. Güven dersen kendine nasıl güveniyorsan bu yönetime de o şekilde güvenebilirsin. Zaten adamlar Canlı TV satıcısı değiliz diyorlar, eminim Gold üye olursan paranın hakkını sana teslim ederler.
Cyber2000
istedin zaman test acarim sana pm yoluyla ulasman sartiyla ama

Hocam pm atamıyorum
Cevap yazmak için giriş yapın.