UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Canlı TV Tools V1.1

👤 Live Stream Player 💬 12 cevap 👁 2,435 görüntü
Sagol Atlantis Ustam, Virus Totali birak :cool:, Programi indirir indirmez Bilgisyar Bangir bangir bagirdi :DVirus diye,hemende gerekeni yapti Antivirus Programi:rolleyes:
Paylasim icin tskler..
Tolga
Sagol Atlantis Ustam, Virus Totali birak :cool:, Programi indirir indirmez Bilgisyar Bangir bangir bagirdi :DVirus diye,hemende gerekeni yapti Antivirus Programi:rolleyes:
Paylasim icin tskler..

hangi antivirüs programını kullanıyorsun.ben proyu aylardır kullanıyorum avast ile sorun yaşamadım..tahminin sen havadaki sineği bile virüs gören nod32 kullanıyorsundur belki...
cihat60
hangi antivirüs programını kullanıyorsun.ben proyu aylardır kullanıyorum avast ile sorun yaşamadım..tahminin sen havadaki sineği bile virüs gören nod32 kullanıyorsundur belki...

Birader Nod32 ile filan isim olmas :) Ben yilardir Norton Internet Security kulanirim ve cokda memnunum;)
belki ondan iyileride vardir ama iste aliskanlik olsa gerek benim icin herzaman 1 Numaradir
cok güzel,pratik bir program.Coktandir kullaniyordum fakat iki gündür calismiyor.Ne verirsen ver hep ayni sey
gösteriyor.
Programı Kullanmayın ve aşağıdaki açıklamayı iyi okuyun.Açıklama İçin Memoli ustaya Teşekkür ederim
ALINTIDIR.....
"

bu programı kimse kullanmasın arkadaşlar
test edilen Canlı TV adresleri karşı tarafa gitmektedir

🔒 Link gizli — giriş yapın adresi bir sunucue bağlanmaktadır sizin test ettiğiniz Canlı TVler veya kırdıklarınız
anında bu adrese loglanır arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım

"
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.