Arkadaşlar kullandığımız ve tavsiye ettiğimiz uydu cihazımız tanıtım.
İptv cihazımız yeni tanıtım. Cihazımızda istediğiniz alt yazı ile dizi film izleyebilirsiniz . İsterseniz orijinal dilde isterseniz dublaj . İptv paketimizi anlatmayacağım . Kanallar çok geldi çok yavaş kanallarım gitti güncelleme nasıl olur kur kaldır açıldı açılmadı vs vs bu sorunlar bu cihazla bitiyor. !! Cihazın extra İptv menüsü ( ücretsiz İptv) . Extra dizi film izleme menüsü de bulunmaktadır özel yazılım . Tv keyfi yapacaksınız biz herşeyi hazırlayıp size göndereceğiz sizin yapmanız gereken sadece fişe takmak benimle irtibat kurarak cihazımızı satın alabilirsiniz .
Extra ücretsiz menüler !! Hem İptv hem uydu cihazı Ayrıca İptv paketinizi yükleyip ayarlarınızı yapıp gönderiyoruz fiyat mı fiyat 430 TL Stok sınırlıdır !!!
Direk buradan alabilirsiniz
- H.265 / MPEG4 - HD / SD, DVB-S2 Multistream Tuner
- (PLP, PLS) T2MI Desteği
- Donanımsal BlindScan ( Kör Tarama ) Desteği
- Stalker, Xtream IPTV
- .m3u, YouTube, RedTube
- 2 Adet USB 2.0 Bağlantı Noktası
- 4 haneli 7 Segmentli Ekran
- E2 ( Enigma2 ) Ayar Desteği
Özellikleri:
- Linux İşletim Sistemi
- WebF ve FTP Erişimi
- Conax Kart Okuyucusu
- Kayıt ve Zaman Kaydırma (* Opsiyon )
- Ağ 10 / 100Mbit LAN
– 2GB RAM DDR3 ( 256MB )
– 1GB Flash SPI NAND ( 128MB )
- USB Bağlantı Noktaları üzerinden WiFi ( Kablosuz ) + 3GB Modem Desteği
- DLNA Oyuncu Desteği
- Unicable ve FastScan Desteği
- DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 ve USALS Desteği
- EPG - Elektronik Program Rehberi
- Yüksek Çözünürlüklü OSD UI Kullanıcı Arayüzü
- Uzaktan Kumandada 4 Adet Programlanabilir Tuş
- Altyazı ve Teleteks (Teleteks) Desteği
- 0.5W Bekleme
- Boyutlar (LxDxH) 120mm x 80mm x 25mm
Cihazla ilgili sorularınız için whatsapp yazabilirsiniz !!
great thanks.....
Cihaz tanıtım videosu 1
[MEDIA=youtube]ZmVy5NIlddQ[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]oQhOlhONmf4[/MEDIA]
cihaz gerçekten güzel ve kaliteli duruyor. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. alacak arkadaşlara hayırlı olsun
Bu cihazdan elimizde sadece 3 tane kaldı ilginiz için teşekkür ederizz
🔒 Link gizli — giriş yapın
Daha detayli 🔒 Link gizli — giriş yapın
"ℂ☆Albatros, post: 257759, member: 9"
🔒 Link gizli — giriş yapın
Daha detayli 🔒 Link gizli — giriş yapın
İki sitedeki fiyat farklı 435 biri diğeri 500 resimdeki üründe wifi var asatta wifi yok
Buradaki fiyat siteye özel fiyattir detayli olarak size [USER=1]@Karizma[/USER] yardimci olacaktir.
"Kicco, post: 257767, member: 20487"
İki sitedeki fiyat farklı 435 biri diğeri 500 resimdeki üründe wifi var asatta wifi yok
435 olan sadece cihaz . İçersinde İptv yok satış sitemizde (uyducihazlari.com) 3 aylık İptv içinde hediye.
Detay için whatsapp iletişime geçebilirsiniz
Selamunaleykum üründen aldım cok iyi gercekten netim biraz yavas bundan kaynaklı nadirde olsa donma yapmakta 100 megabit hızda deniyicem birde 3 ayın sonunda tekrarlıyıcam gibi teşekkürler
[ATTACH TYPE="full"]4815[/ATTACH][ATTACH TYPE="full"]4816[/ATTACH][ATTACH TYPE="full"]4817[/ATTACH][ATTACH TYPE="full"]4818[/ATTACH][ATTACH TYPE="full"]4819[/ATTACH] 🔒 Link gizli — giriş yapın