UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Canlı TV Uyportal Özel Max 1500 .

👤 Misafir 💬 100 cevap 👁 10,049 görüntü
Mert001
S.a arkadaşlar buldugum bir sunucuden size açtım adam kapatana kadar izleyin ..

max 1500 kişilik .. vlc playerde aça bilirsiniz indirme olmuyor... izleyenler yorum yapa bilir arkadaşlar nasıl oldugu hakı

Mert001

max 1500 kişilik .. vlc playerde aça bilirsiniz indirme olmuyor... izleyenler yorum yapa bilir arkadaşlar nasıl oldugu hakında.. yayınlar adamın..

!!! Arkadaşlar saga sola verildigi için şifre devamlı degişe cektir bilginize burayı takip edin..

kikiemre61
Link patladı sanırım :)

Link patlamadı mert usta kendi bağlantılarıni stream ediyordu.. İsterse tekrar stream eder
Bağlantıları iyi çalışıyor.. 4-5 farklı satırı bağlantıları sizler için stream ediyor sağolsun... Ellerine sağlık ustam
habib_723
Bağlantıları iyi çalışıyor.. 4-5 farklı satırı bağlantıları sizler için stream ediyor sağolsun... Ellerine sağlık ustam

ben stream yapmıyorum sunucucinin yayını dogru konuş ..
Mert001
ben stream yapmıyorum sunucucinin yayını dogru konuş ..

Kötü bir şey demedim.. Sadece bağlantıları için söyledim link direk sana ait demedim ustam.. . Sadece stream edilen farklı yayınlar için söyledim.. Kırdıysam affola
Mert001

max 1500 kişilik .. vlc playerde aça bilirsiniz indirme olmuyor... izleyenler yorum yapa bilir arkadaşlar nasıl oldugu hakında.. yayınlar adamın..

!!! Arkadaşlar saga sola verildigi için şifre devamlı degişe cektir bilginize burayı takip edin..

tesekkurler
Mert001

sagolasınız
Cevap yazmak için giriş yapın.