SabitKilitli

Kingfu Kanıt ifşa

👤 Karizma 💬 7 cevap 👁 1,498 görüntü
Arperentoy ustanın ozel mesajlamasından alıntı geregını bız yapacagız arkadaşlar önce bunu itiraf ettirip yalış yolda oldğunu kendısıne ıletecegız bunu ona soyleyecegızkı utanmasına fırsat verelım.

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">
"Karizma, post: 19690, member: 1"
Arperentoy ustanın ozel mesajlamasından alıntı geregını bız yapacagız arkadaşlar önce bunu itiraf ettirip yalış yolda oldğunu kendısıne ıletecegız bunu ona soyleyecegızkı utanmasına fırsat verelım.

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">

Bu proğramların verildiği ilk günden beri m3u listesini convert eden proğram dahil bulunan tüm user ların çalınabileceğini öngörmüştüm. Fakat forumdaki yöneticilerimiz ve proğramcı arkadaşların bu proğramlara destek yorumları yazmasından sonra kullanmaya başladım. Öyle görünüyorki şu ana kadar bulduğum tüm user lar gümledi. Sanal ortamın ne kadar güvensiz olduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik. Şahbaz isimli arkadaşın verdiği proğramın da kontrol edilmesi lazım.
Sorunlu paylasimlari supheli durumlari yinetime bildirin cozum cikmazsa mutlaka beni bilgilendirin
Ben en başından uyardım dı fakat yanlış anlaşıldım ben kendimde 10 senelik programcıyım ve ek olarak Reverse engineering ile uğraşan biriyim programı ilk indirdiğimde anti malware deli gibi ötmeye başladı birşey yoktur diye önemsemedim fakat malware her seferde virüs diye uyarınca kodlarına bakmak durumunda kaldım..

Araştırdığımda gördümki bir siteyi vekil sunucu gibi kullanarak programı açan tüm bilgisayarların ağ ismi, mac adresi, pc ismi.. vb gibi şeylerin hepsi bir yerde depolanıyor hal böyle olunca personal hacke girdiği için malware virüs görmüş doğal olarak :( Her ne sebepden olursa olsun hangi program olursa olsun popüler olması hiç umrumda dahi olmaz kişisel verilerimizi ve özelimizi bizden izinsiz toplanmasına karşıyım.

Çok dikkat ediniz o toplanan mac adresleri ile çok şeyler yapılabilir..
Bu zamana kadar her kes bu konu hakkinda cok sey soyledi simdi bende oz elestiride bulunacagim belkide bu elestirim ban yememe sebeb olacak her seyden once karizmanin boyle bir konu baslatmasi yannis her insan hata yapar onemli olan hatayi yaymak degil ortmektir diger yazilanlara gelince hayatta en gicik oldugum laf ben demistim adam prorgrami sitede verirken en basta herkese demedimi icinde suphesi olan kullanmasin diye madem suphe duyuyordunuz niye kullandiniz ölu aslanin arkasindan konusan cakallar gibiyiz adama kendini savunma hakki dahi tanimadik hem bir kere herkes elini vicdanina koyup su soruyu sorsun omrumuzde hic tanimadigimiz insanlarin para verip aldigi panellere bes kurus dahi vermeden ortak oluyoruz bu nekadar dogru bu ayri bi vicdan meselesi neyse diyecegim o ki adamin programini kullanirken agam pasamdi simdi boyle oldu buda benim kendi dusuncelerim kimseyi baglamaz kimseyide elestirmiyom ortaya lafim uzerine alinan alir
Kingfu nun aldigi cezanin aynisi memoli1478 icinde uygulanmasi lazim edit ledigi sentral mba da ayni durum soz konusu uyelerden biri site icinde uyarmis bunuda dikkate alin lutfen
"mario, post: 23718, member: 37"
Bu zamana kadar her kes bu konu hakkinda cok sey soyledi simdi bende oz elestiride bulunacagim belkide bu elestirim ban yememe sebeb olacak her seyden once karizmanin boyle bir konu baslatmasi yannis her insan hata yapar onemli olan hatayi yaymak degil ortmektir diger yazilanlara gelince hayatta en gicik oldugum laf ben demistim adam prorgrami sitede verirken en basta herkese demedimi icinde suphesi olan kullanmasin diye madem suphe duyuyordunuz niye kullandiniz ölu aslanin arkasindan konusan cakallar gibiyiz adama kendini savunma hakki dahi tanimadik hem bir kere herkes elini vicdanina koyup su soruyu sorsun omrumuzde hic tanimadigimiz insanlarin para verip aldigi panellere bes kurus dahi vermeden ortak oluyoruz bu nekadar dogru bu ayri bi vicdan meselesi neyse diyecegim o ki adamin programini kullanirken agam pasamdi simdi boyle oldu buda benim kendi dusuncelerim kimseyi baglamaz kimseyide elestirmiyom ortaya lafim uzerine alinan alir

Şimdi ortaya konuştum üzerine alınan alınır demişsin. Ben ortadan aldım cevap veriyorum. Birincisi yapılan hata değil. Hata bilmeden yapılırsa hata olur. İkincisi biz başkasının para verdiği panelleri kırıyoruz, bu nekadar doğru demişsin, ozaman bu forumda neden varız? üçüncüsü bir panel gerçekten profosyonelce çalışıyorsa sattığı kişilere verdiği şifreler bizim gibi (kendi adıma) amatörlerin kırabileceği şifreler değil. Genelde sağdan soldan bulduklarını paneline ekleyen ve oluşturduğu şifrelerin kırılabileceğini öngörenler tarafından yapılan panellerin userleridir bizim bulduklarımız. Çoğu gerçek kişi bile değiller. Öyle olsa bir kere seyredersin 2. ye bakamassın. Ben ulaştığım gerçek kişilerin kullanımında olan tv..u dt leri bile kullanmadan silen biri olarak son sözüm başkalarının hakkını yediğimizi kabul edecek olursak öncelikle bu siteyi terkedelim, hiçbir internet sitesinden maç seyretmeyelim,crackleyip kullandığımız işletim sistemini silip lisanslı ürün alalım, kullandığımız her proğramı, antivirüs proğramını parayla satın alalım. Ne dersin?
arkadaşlar öncelikle bir birimizi kırmadan bu güzel faydalı forumun degerini unutmadan sizler ve bizleri burda
buluşturan sayesinde bircok arkadaş ve dost edindigimiz..ve paylaşımlarıyla bilgilerimizi attırım yeni farklı bilgilerle
hergün buluştugumuz bu güzel ortamı lütfen gereksiz konularla germiyelim...hepimiz insanız ilaki hatalarımız olmuştur
olacaktırda hoş görülü olmayı lütfen başaralım..ucu acık konuları kaşımak yerine kapatalım gitsin..herkez yaptıgı hatayı bilirse
telafisi daha kolay olur kanısındayım..saygı sevgiye daha cok ihtiyacımız oldugu şu günlerde lütfen daha dikatli olalım. saygılarımla...
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.