Kodi Portal * Mınıstra * Infomır * Cihaz Kimliğii Girilerek Kullanıcı Adı ve Şifresi Olmadan PC de Nasıl İzlenir.

👤 Exploiter 💬 17 cevap 👁 3,891 görüntü
Öncelikle cihaz kimliğiİ girip şifre aldıktan sonra hani görüntü gelmiyor diyorsunuz ya,
Bu sistemde görüntüsünü oynatıcınızda açılmayan bir çok sunucuide açacaktır. cihaz kimliğii ile giriş yapıldığından şifrede ikide bir değişmeyecektir bu yöndende hoşunuza gidebilir.

ilk adım Pc için KODi
🔒 Link gizli — giriş yapın

ikinci adım
Kodi PC'ye kurulduktan sonra
Yukarıdaki arama yerine gelip Add-On aramasını seçin (yani ikinci seçenek)
Aramaya : portal yazın bu Kodi için portal eklentisidir. portal eklentisinin Kodi programınız içine tıklayarak kurun.

üçüncü adım
5 adet cihaz kimliğii ile server ekleme şansınız var. Tek tek bunları portal içine kurun.

örnek

1. resimde Conf Düğmesine basıp 5 adet cihaz kimliğii ayarlıyacağımız sayfaya giriyoruz
2. resimde 5 adet cihaz kimliğii ve bağlı oldukları server adını giriyoruz. Server sonuna /c eklemeyi unutmayın.
3. resimde hangi serverı seyredeceksek onun numarasını seçiyoruz. Yüklemesini bekliyoruz. Yüklemezsede programı açıp kapatın. cihaz kimliğiinde sorun yoksa direk yüklemeye geçecektir. Görüntüde görebileceğinizin en iyisi gibi bir şey.

iyi seyirler...

Not: Bu kadar iyi bir forumun ve ekibin yani UyduXın mutlaka Canlı TV sunucusuından üyelik satın alın.
hocam teşekkürler
TV portalı PLAYER GELİYORRRRR.... ÇOK YAKINDA
bumu oluyor
okeyyy

hocam teşekkürler
TV portalı PLAYER GELİYORRRRR.... ÇOK YAKINDA
bumu oluyor

Tabiiki o milli gururumuz, türkçe arayüzlü ve çok daha iyidir çünkü mayasında Sahbaz admin var.
O program ile çok daha pratik olacağı düşüncesindeyim. Bu sadece başka bir alternatif.
okeyyy

hocam bu android boxdada oluyormu

gerek yokki bunu kurmana stb emu pro vs emuler var onlari kur yeter kardes
üstadlar bu proğram smart tv ye uyarmı ben KODI proğramını kurmuştum adres bulup kodiye atıp izliyordum ama kanal değiştirmesi çok gıcıktı ferhatın dağları delmesi gibi birşeydi...o yüzden silip attım bunda kanalları tv kumandasından değiştirip izleyebilirmiyiz... tv philips üstad dediklerini aynen uguladım portali aktif ettim ama cihaz kimliğii nerden bulacağız bulduğumuz free adresleri burayamı yapıştıracağız ?????yardım ederseniz sevinirim...
hocam pc de ve mobilde fark etmeden, portal client hata veriyor, yüklenemiyor bazen, stb emulatör de hiç sıkıntı yok, ott navigatör ve kodi de sık sık sıkıntı çıkıyor.

keşke portal client güncellensede daha stabil olsa. Kanallar bir yükleniyor bazende yüklenmiyor
Exploiter

Öncelikle cihaz kimliğiİ girip şifre aldıktan sonra hani görüntü gelmiyor diyorsunuz ya,
Bu sistemde görüntüsünü oynatıcınızda açılmayan bir çok sunucuide açacaktır. cihaz kimliğii ile giriş yapıldığından şifrede ikide bir değişmeyecektir bu yöndende hoşunuza gidebilir.

ilk adım Pc için KODi

ikinci adım
Aramaya : portal yazın bu Kodi için portal eklentisidir. portal eklentisinin Kodi programınız içine tıklayarak kurun.

üçüncü adım
5 adet cihaz kimliğii ile server ekleme şansınız var. Tek tek bunları portal içine kurun.

örnek

1. resimde Conf Düğmesine basıp 5 adet cihaz kimliğii ayarlıyacağımız sayfaya giriyoruz
2. resimde 5 adet cihaz kimliğii ve bağlı oldukları server adını giriyoruz. Server sonuna /c eklemeyi unutmayın.
3. resimde hangi serverı seyredeceksek onun numarasını seçiyoruz. Yüklemesini bekliyoruz. Yüklemezsede yazılımı açıp kapatın. cihaz kimliğiinde sorun yoksa direk yüklemeye geçecektir. Görüntüde görebileceğinizin en iyisi gibi bir şey.

iyi seyirler...

Not: Bu kadar iyi bir forumun ve ekibin yani UyduXın mutlaka Canlı TV sunucusuından üyelik satın alın.

sagol
Exploiter

ilk adım Pc için KODi

ikinci adım

üçüncü adım

örnek

3. resimde hangi serverı seyredeceksek onun numarasını seçiyoruz. Yüklemesini bekliyoruz. Yüklemezsede yazılımı açıp kapatın. cihaz kimliğiinde sorun yoksa direk yüklemeye geçecektir. Görüntüde görebileceğinizin en iyisi gibi bir şey.

iyi seyirler...

liste geliyor fakat hiçbir kanal çalışmıyor
Cevap yazmak için giriş yapın.