UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Lg Smart TV

👤 alex 💬 18 cevap 👁 1,662 görüntü
arkadaslar lg smart tv im var Smart TV uygulaması diye bi program var ama test süresi bitmiştir dio 4 dolar istio bedava nasıl yapabilirim uygulamayı o uygulama güzel onu nasıl cözebilirim yardım ederseniz sevinirim
alex
arkadaslar lg smart tv im var Smart TV uygulaması diye bi yazılım var ama test süresi bitmiştir dio 4 dolar istio bedava nasıl yapabilirim uygulamayı o uygulama güzel onu nasıl cözebilirim yardım ederseniz sevinirim

onun bir çözümünü bulamadım ama ssCanlı TV var uygulama ve ücretsiz onu kullanabilirsin..
ona nasıl Canlı TV ekliyebilirim kullanmayı bilmiorum onu bide güzel gösteriomu
ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar sadece ch uzantılı bağlantıları desteklemiyor bilgin olsun lg mağazadan ssCanlı TV yaz direk çıkar çıkan ekrandan kur ve programı aç program açılınca srayla sözleşmeyi kabul et ülke seçenekleri çıkıcak onları rast gele yap ve kurulumu bitir. en sonda sağ üstte çark işareti var seçenekler kısmı ona tıkla açılan sayfada get connection code yazan bir kısım var ortada ona tıkla çıkan kodu 🔒 Link gizli — giriş yapın şu adreste sağ üstte enter connection code yazan yere gir ve add device de senin tvini oynatma listesi yükleme yeri açılıcak open de ve listeni ekle yada tek link eklemek istersen add item de ekle bu kadar save diyince tv de uygulamayı yenile kısmı var sağ üstte onu bulamazsanda kapat tekrar aç kanal eklenmiş olur
ayrıntılı bir şekilde anlattım ama takıldığın yer olursa yardımcı olurum yine
Slm bu işin en iyisi mkCanlı TV oynatma listesinı internet üzerinden tv'ye yolluyorsun olay bu kadar basit.
🔒 Link gizli — giriş yapın ssCanlı TV ve Smart TV uygulaması dede yöntem aynı zaten farklı bir yöntemle olan bir uygulama görmedim zaten bu zamana kadar.
arkadaslar lg smart tv den nasıl uygulama siliniyor
lokum33
Evet ama bu yerli yapım. Turkce

Türkçe kullanmak isteyenler için olabilir ama cihaz kimliğiini maille istediği için pek tercih etmiyorum ben şahsen
arkadaslar lg smart tv de uygulama nasıl siliniyor
alex
arkadaslar lg smart tv den nasıl uygulama siliniyor

tv modeline göre değişir o ama benimkine göre anlatıyım kumandadan smart tuşuna bas açılan menüden aşağıya in ve daha fazla yazan yazının üzerine gel ve tıkla senin tv de ekli olan uygulamaların olduğu kısım açılıcak sağ üst kösede kalem işareti var üzerine gelince düzelt yazısı çıkar ona tıkla daha sonra silmek istediğin uygulamanın üstine git ve tıkla sil de tekrar yukarı çık ve tamamlandı yazan yere tıkla bu kadar..
alex
tmm usta baya ii yazılım tamamen ücretsiz dimi

evet ben bayadır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım
alex
Canlı TV de sıkıntı varmı ne kullanıosun

satın aldığım yok almak istersen bizim forum gold üyelere veriyor çokta uygun fiyat iletişime geçebilirsin adminlerle..
hayır onu demiorum hangi Canlı TVyi kullanıosun dns versene bakım
🔒 Link gizli — giriş yapın sabit yok buradan indir link seçip ekle onun dışında satın aldığın olursa onu ekle ben sitede paylaşılanlardan ekliyorum
Cevap yazmak için giriş yapın.