UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Mag To Oynatma Listesi (Cihaz Kimliği Canlı TV User Pass Dönüştürücü)

👤 uzman 💬 640 cevap 👁 75,816 görüntü
hsm

Düşen hesapları çevirip oynatma listesi yaptıktan sonra iniyor indikten sonra vlc kanal listeside çıkıyor fakat hiç biri açılmıyor sebebi nedir? Bu birden fazla Canlı TV de oluyor hiç açanla karşılaşmadım henüz :)

hsm bazi sunuculer stb emu ile acilir normal vlcde calismaz.konu linkde albatros usta vermis stb emu bolumu konuda ayrintili aciklama var
serkan06

hsm bazi sunuculer stb emu ile acilir normal vlcde calismaz.konu linkde albatros usta vermis stb emu bolumu konuda ayrintili aciklama var

uzak sunucuya bağlanmıyor ve uzak sunucu hata döndürdü (404) gibi hatalar veriyor bu program
nedeni ne acaba test edilen sunuculer ile uyumsuz mu?
örnek: 🔒 Link gizli — giriş yapın 00:1a:79:00:00:01
PASHA

uzak sunucuya bağlanmıyor ve uzak sunucu hata döndürdü (404) gibi hatalar veriyor bu yazılım
nedeni ne acaba test edilen sunuculer ile uyumsuz mu?
örnek: 🔒 Link gizli — giriş yapın 00:1a:79:00:00:01

örnek sunucuinde hiçbirşey yokmuş kardeşim,
🔒 Link gizli — giriş yapın
adresi bu şekilde tarayıcına yapıştırıp gittiğinde nothing here yazıyor anlamıda hiçbir şey yokmuş,sunucu kapalı cihaz kodue,oynatma listesi ya
yeni sistem degisikligine gore bazi portal sunuculerde user pas alma cihaz kodu convektorde olmuyor malesef.ama normalde sunuculer aktif oluyor genelde
slm arkadaslar,öncelikle bu güzel paylasimlariniz cin cok cok tesekkür ederim,

benim sorum?cihaz kimliğilerine nasil hangi program varsa ulasabilirim?forumda bakindim ama bulamadim,cevaplariniz icin simdiden tesekkür ediyorum saygilarim.
Cevap yazmak için giriş yapın.