UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Malum Kannali Yabanci Sunuculer

👤 mario 💬 9 cevap 👁 1,304 görüntü
Degerli arkadaslar bildiginiz gibi bir cok yabanci sunucude malum tv mevcuttur lakin cihaz kodu yayini oldugu zaman yayinlarda bu cihaz kodui gorme yetkiniz yoktur diye yazi cikar ona gore mumkun mertebe yerli olmasina dikkat ederseniz ugrastiklariniz cihaz kodu saatinde kimsenin kulaklarini cinlatmazsiniz
mario
Degerli arkadaslar bildiginiz gibi bir cok yabanci sunucude malum tv mevcuttur lakin cihaz kodu yayini oldugu zaman yayinlarda bu cihaz kodui gorme yetkiniz yoktur diye yazi cikar ona gore mumkun mertebe yerli olmasina dikkat ederseniz ugrastiklariniz cihaz kodu saatinde kimsenin kulaklarini cinlatmazsiniz

usta beni unuttun pm attım ama cevap alamadım :(
ycanerler
usta beni unuttun pm attım ama cevap alamadım :(

ben mario ustaya yine azarlar diye pm gönderemiyorum artık.:(
hurzati
ben mario ustaya yine azarlar diye pm gönderemiyorum artık.:(

hayırdır hurzati usta neden azarladı ki
ycanerler
hayırdır hurzati usta neden azarladı ki

abi bi şey soracaktım king ustanın programıyla ilgili.
tabiri caizse boğazımda koydu.:)
ben de artık bi şey sormaya çekiniyorum.
hurzati
abi bi şey soracaktım king ustanın programıyla ilgili.
tabiri caizse boğazımda koydu.:)
ben de artık bi şey sormaya çekiniyorum.

büyük ihtimalle sinirli bir anına denk gelmiştir yoksa yardımcı oluyor sağolsun ama bu aralar sıkıntısı var sanırım bende cevap alamıyorum
ycanerler
büyük ihtimalle sinirli bir anına denk gelmiştir yoksa yardımcı oluyor sağolsun ama bu aralar sıkıntısı var sanırım bende cevap alamıyorum

mario ustanın eşref saatini denk getirmek lazım.ben de öyle anladım caner usta.;)
hurzati
mario ustanın eşref saatini denk getirmek lazım.ben de öyle anladım caner usta.;)

evet hepimize oluyor ara-sıra
Yok ustalar biraz ozel durumlardan dolayi ycaner bu aksam pc tamirden geliyor halledecegim senin isi aklimda pc olmaginca konturol etmek zor oluyor
mario
Yok ustalar biraz ozel durumlardan dolayi ycaner bu aksam pc tamirden geliyor halledecegim senin isi aklimda pc olmaginca konturol etmek zor oluyor

sıkıntı yok 🔒 Link gizli — giriş yapın usta sen rahatına bak, biz hurzati usta ile seni çekiştiriyorduk :D ama alenen yaptık gizli saklı değil :D
Cevap yazmak için giriş yapın.