Merak eden arkadaşlar için İPTVİM yayın kalitesi...

👤 ycanerler 💬 34 cevap 👁 7,820 görüntü
Gold üyeliğimi almadan önce hep aklımda soru işaretleri vardı. Acaba görüntü kalitesi tatmin edermi... ya beklediğim gibi çıkmazsa falan diye... Eminimki üye arkadaşlarımızdanda merak edenler vardır... Bu yüzden birkaçtane screencapture aldım... Ben şahsen gayet memnunum... Yorum sizin...

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">
Ulusal fox star kanald show trt1 warmi hd lerde donmalar meydana geliyor varmi
[CENTER]
"highland, post: 1253, member: 148"
Ulusal fox star kanald show trt1 warmi hd lerde donmalar meydana geliyor varmi

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">[/CENTER]
Guzelmis
lig1 maç görüntü ver bakalım stüdyo güzel görünür tabiki
aspor görüntü çok kötü
"pro42, post: 2313, member: 320"
lig1 maç görüntü ver bakalım stüdyo güzel görünür tabiki

Suanki mac bu :)
🔒 Link gizli — giriş yapın
futbol saha da nasıl önemli olan o
[USER=320]@pro42[/USER] Eskı Forumda Yasaklandıgın Icın Bıraz Karalama Kampanyası Yapma Geregı Duydun Sanırım
"pro42, post: 2320, member: 320"

sanırım yaran var
ilgim cok var almaya
paysafe ödemeli olsadi hic durmazdim alirdim
[FONT=Arial]Yayınlar çok hoş ama her maç garantisi var mı?[/FONT]
yayın garantisi kim veriyor bilmem ama biz veremiyoruz. elimizden geldiğince imkanlar dahilinde yapıyoruz buda 1 yıldır sorunsuz gidiyor artık siz karar verin garanti var mı yok mu diye.
"pro42, post: 2320, member: 320"

[USER=320]@pro42[/USER] senin özel problemlerin mi var benim tahminim var sana tavsiye bir psikoloğa muayene ol vereceği tedavi programını uygula daha sonra bizim sitemizde yazılarına devam et...Daha güzel şeyler yazmak istiyorum ama senin yüzünden uyarı almak istemiyorum hadi rastgele...
[USER=320]@pro42[/USER]. Bu goruntuler biraz eski , bu konuyu acan baska bir gold uye arkadasti, fakat tasinma sebebiyle konulari ozel uyeler tasidi. Biz hic birsey iddaa etmiyoruz yani en.iyi iptv bizim , donmaz patlamaz vs. Biz en son yaklasik 60 gold uyeli bir aileyiz. Diger ozel uyelerimiZ ve normal vasifli uyelerimizde ailemizin olmazsa olmaZlaridir. IPTV SATMADIGIMIZ halde senin tanidigin en babalardan daha durust daha guzel yayinlar gordu bu uyeler. Haddini bilmeden hadsiCe cumleler kurarsan birdaha bozusuruz.

Iyi forumlar herkese
ben yaklasik 2 aydir gold üyeyim. Simdiye kadar da nerdeyse her maci sorunsuz izledim.

Ulusal kanallar zaten izlemiyorum, izledigim Lig tv 1-3 onlarda sorunsuz calisiyor. Gerisi Hikaye ;)
Öncelikle yeni site hayırlı olsun. Geçen sene benim de gold üyeliğim vardı burada. Ancak askerlik nedeniyle üzülerek ayrılmıştım siteden. Yayınlar harikaydı. yeni sezonda da umarım aynı şekilde devam eder ki zaten gördüğüm kadarıyla kadro aynı, yani değişmemiş sitenin yönetimi. Yolunuz açık olsun yakın zamanda ben de gold üyeliğe geçeceğim.
hayırlı tezkereler dileği ile arkadaşım umarım en kısa sörede tekrar aramızda görürüz sizleri
usta kalite iyide sen yayının sabitliğinden haberdar et bizi... Yani yayın orjinal yayından kaç saniye geriden geliyor? yada böyle bir durum söz konusu mu?
"gencfb9fb, post: 26765, member: 1787"
usta kalite iyide sen yayının sabitliğinden haberdar et bizi... Yani yayın orjinal yayından kaç saniye geriden geliyor? yada böyle bir durum söz konusu mu?

arkadaş 5 sene ligtv kullandım her golden önce, diğer maçları takip ettiğim site golün haberini daha önce verdi malum kanal bile geriden veriyor maçı :D
Cevap yazmak için giriş yapın.