Neta 340 Loader V1.0

👤 memoli1478 💬 8 cevap 👁 2,135 görüntü
bu cihazın loderi yoktu yeni yaptım bu loder ile yazılım ve flash dump bile atabilirsiniz
🔒 Link gizli — giriş yapın
@memoli1478🔒 Link gizli — giriş yapın
öncelikle lütfen buraki bilgilendirmeyi okuyun ve eğer yazmış olduğunuz bir programı paylaşmak istiyorsanız bu konuda yetkili kişi olan 🔒 Link gizli — giriş yapın ile irtibat kurun
vermiş olduğunuz program linki genel görünümden kaldırılmıştır. şartlar yerine getirildiğinde konunuz aktifleştirilecektir.

dosyayı indiren arkadaşlar lütfen virüs total linkini kortrol ediniz bu konuda mesuliyet tamamen size aittir.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Dostum program temiz bu ip kirici vs deyilki
Form dosyasindaki skinleri bazen bazi antiler vorus gorebilir buda normaldir bu loder ozel yapimdir hicbir forumda ve firmada yoktur
Infirecek kisiler zaten makinasi olan kisiler neden buna virus koyipta paylasayim art niyet olsa gider ip kirici vs ilgi cekecek programa yapardim biraz mantikli dusunelim
Memoli artik kimse kimseye güvenmemeye basladi, sende az cok dönen dolaplari eminim biliyorsundur.Uzman hocam önce incelensin sonra paylasilsin diyor, size kolay gelsin, benim anlamadim bir brans .
ben programı cihazıma yükledim version 7.12 oldu akşma incelemek için zamanım olucak herkangi bir sıkıntı çıkmadı benim cihazda
memoli1478
Dostum yazılım temiz bu ip kirici vs deyilki
Form dosyasindaki skinleri bazen bazi antiler vorus gorebilir buda normaldir bu loder ozel yapimdir hicbir forumda ve firmada yoktur
Infirecek kisiler zaten makinasi olan kisiler neden buna virus koyipta paylasayim art niyet olsa gider ip kirici vs ilgi cekecek programa yapardim biraz mantikli dusunelim

üstte belirttiğim gibi loderi öncelikle konunun yetkilisi olan 🔒 Link gizli — giriş yapın a incelettirmeniz gerekiyor göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederim.
Cevap yazmak için giriş yapın.