UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Sabit

New!! TV Portalı Player For PC V6.1 By Sahbaz *** Bug-fix Version

👤 sahbaz 💬 431 cevap 👁 58,152 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

yazılım için teşekkürler ama donuyor bekliyorum mecbur kapatıp açıyorum bakabilirmisin
Merci beaucoup mais je vous signale que ce correctif ce bloc de temps en temps
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

teekurler
Ellerine sağlık kardeş lakin şu mause taşıması sırsında gölgelemeyide düzelten bi update çıkarırsan memnun oluruz
sahbaz

Üstad eline, yüreğine sağlık çok iyi iş çıkarmışsın. Ancak altyazılar çalışmıyor. Bir çok farklı sunucude denedim " subtitle stream 0 ,1 ,2,3..." diye gözüküyor ancak hangisini seçsem altyazı gözükmüyor. Sağlama yapmak için Stbemu Pro da denedim orada bütün sunuculerde çalışıyor. Ayrıca subtitle stream 0,1,2... gibi değilde dil isimlerinin stbemu pro daki gibi gözükmesi mümkün olur mu? Saygılar.
[QUOTE = "sahbaz, post: 280786, member: 128"]
Hello friends. TV portalı Player v6.1 is ready. Many bugs have been fixed in this version. The download link is below.

[ARE YOU NO? HIDDEN THREAD THIS .. !!]

🔒 Link gizli — giriş yapın
Cevap yazmak için giriş yapın.