UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

New!! TV Portalı Player For PC V6.1 By Sahbaz *** Bug-fix Version

👤 sahbaz 💬 431 cevap 👁 58,218 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

daha berbat olmuş
Ellerine sağlık Sahbaz Usta, TV portalı Player Linux alıcı cihazlar için bir çalışmanız varmı acaba?
imparator

daha berbat olmuş

bak kardeşim. programı kendim de kullanıyorum ve şu ana kadar burada bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. bütün bilgisayarlar için programı test etme imkanım yok tabi ki. 3 tane bilgisayarım var ve onlarda test edip yayınlıyorum. ne sorun yaşıyorsun bilemem ama biraz emeğe saygı göstermeyi öğren. senin gibiler yüzünden güncelleme hazırlamak içimden gelmiyor. hatta yeni yazılımlar hazırlamak ta istemiyorum senin gibi saygısızlar yüzünden
cihaz kimliğii ve dns i girip connectlememe rağmen hiçbir şey olmuyor ne yapmam gerek
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

teşekkürler
[QUOTE = "sahbaz, post: 280786, membro: 128"]
Ciao amici. TV portalı Player v6.1 è pronto. Molti bug sono stati corretti in questa versione. Il link per il download è sotto.

[SEI NO? DISCUSSIONE NASCOSTA QUESTO .. !!]
[/CITAZIONE]
grazie
sahbaz

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

thank
Cevap yazmak için giriş yapın.