UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Sabit

New!! TV Portalı Player For PC V6.1 By Sahbaz *** Bug-fix Version

👤 sahbaz 💬 431 cevap 👁 58,149 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Thanks
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Öncelikle emeğin için teşekkürler. Çok kullanışlı bir yazılım olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
Benim yaşadığım tek sorun belirli bir süreden sonra bir şey izlerken uygulama kilitleniyor ya görevi sonlandır demem gerekiyor yada programı kapat.
Sorunun kaynağı neden olabilir acaba? Bunun için yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Gördüğüm kadarıyla bir ben yaşıyorum bu sorunu
sahbaz

bakalım
sahbaz

Hey, guys, hello. TV portalı Player v6.1 is ready. Many bugs have been fixed in this version. Download link below.

[YOU'RE THE NO. SECRET TOPIC THIS ..!!]

Nice
Ustam elinize sağlık.
V6.1 versiyonu kurdum ancak benim pc de çok fazla donma yapıyor. İşletim sistemim win10, 64 bit
[QUOTE = "sahbaz, post: 280786, member: 128"]
Hello friends. TV portalı Player v6.1 is ready. Many bugs have been fixed in this version. The download link is below.

[ARE YOU NO? HIDDEN THREAD THIS .. !!]

thanx bro
Cevap yazmak için giriş yapın.