New!! TV Portalı Player For PC V6.1 By Sahbaz *** Bug-fix Version
👤 sahbaz💬 431 cevap👁 58,262 görüntü
sahbaz
Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.
Hocam, elinize sağlık. Küçük bir sorunum var. Belki de benim bilgisayarla ilgilidir, bilemiyorum. Herhangi bir kanalı açtığımda 1 dakika sonra player donuyor ve uzun süre gelmiyor. Programı kapatıp tekrar açıyorum. Sebebi ne olabilir?
Saygılar..
ferok
Ustam elinize sağlık.
V6.1 versiyonu kurdum ancak benim pc de çok fazla donma yapıyor. İşletim sistemim win10, 64 bit
Bende de aynı problem var. Yazdım ama henüz cevap yok. Sizdeki son durum nedir acaba? Herhangi bir düzelme oldu mu?
Thanks
sagolasinn
donuyor maalesef
thanks
Thank You very mutch
teşekkürler
good job xxxxxxx
Teşekkürler.
hocam emeğinize sağlık mükemmel çalışıyor teşekkürler.
thanks you
ellerine sağlık
Hocam, elinize sağlık. Küçük bir sorunum var. Belki de benim bilgisayarla ilgilidir, bilemiyorum. Herhangi bir kanalı açtığımda 1 dakika sonra player donuyor ve uzun süre gelmiyor. yazılımı kapatıp tekrar açıyorum. Sebebi ne olabilir?
Saygılar..
s.a. hocam programı 2. monitör de çalıştırdığımda tam ekran yapıyorum ya beyaz ekran ya siyah ekran yada görüntü çok fazla taşıyor, birde donma problemi var diğer arkadaşların yazdığı gibi birde resimdeki hatayı aldım bu gün.
Sistemim
Ryzen 5 3600
16GB 2x8 3200 ram
512 m.2 ssd rx580 8gb
CbGEkKvIl0A
Win 10'da sürekli hata veriyor, sürekli donuyor, programı task manager'dan kapatmaktan başka çare kalmıyor, 4K yayınları yavaşlatıp hızlandırıp saçma sapan gösteriyor, x265 yayınların çoğunda ilk saniyelerde donuyor.
donkavalye
Win 10'da sürekli hata veriyor, sürekli donuyor, yazılımı task manager'dan kapatmaktan başka çare kalmıyor, 4K yayınları yavaşlatıp hızlandırıp saçma sapan gösteriyor, x265 yayınların çoğunda ilk saniyelerde donuyor.
Kardeşim verdiği tahaların resim veya video olarak paylaşırsak sıkıntı daha iyi ve hızlı çözülür bence, bu geri bildiğimler programcının işine yarayacaktır.