UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

New!! TV Portalı Player For PC V6.1 By Sahbaz *** Bug-fix Version

👤 sahbaz 💬 431 cevap 👁 58,216 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

Tks in advance ::)
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.1 hazır. Birçok hata bu versiyonda düzeltildi. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

thanks
sahbaz ustam v6.1 versiyona bir güncelleme gelecekmi sürekli donuyor oynatma durduruldu hatası veriyor kilitlenip kalıoyr player ancak görev yöneticisinden kapanıoyr kilitlenince
sahbaz

Hocam merhaba programı yeni kullanmaya başladım ilk gün sorunsuz kullanıyordum ama sonraki günlerde sık sık donmalar yaşamaya başladım. Son 2 gündür yayınları 10-25 dk arası izliyor oradan sonra donduğu için izleyemiyorum. Birçok yere baktım çözüm bulamadım. Bilgisayarımdaki antivirüsten tutun da kullanmadığım boşta duran tüm programlara kadar birçok dosyayı sildim. Anlık olarak 43 mbps internet hızı aldığım zamanda bile donmalar yaşadım. Sorunun çözümü konusunda yardımcı olursanınız sevinirim.
[QUOTE = "sahbaz, post: 280786, member: 128"]
Hello friends. TV portalı Player v6.1 is ready. Many bugs have been fixed in this version. The download link is below.

[ARE YOU NO? HIDDEN THREAD THIS .. !!]

Thank you
sahbaz

Eline sağlık..
Cevap yazmak için giriş yapın.