Kilitli

Openbullet_1.2.1 Cihaz Kodu Tarayıcı

👤 ViP..MEMBERS 💬 38 cevap 👁 3,752 görüntü
works exellent, no any problem about viruses.. i scanned before opening... thx master for great job .....
bu veilen program internetde bir cok yerde mevcutdur arkadaslar kimse size bedava program dagitmaz programin winrardan cikarilmasi halinde
siz zaten izin vermis olursunuz pc nize zarar vermesini sadece cfg kullanin demis arkadasimiz ben onun bile kullanilmasini tavsiye etmem
karar sizin bu da baska bir internette verilen ayni dosya uyari yapilmis
Not: Aracı indirmeden önce VirusTotal bağlantısını kontrol ettiğinizden emin olun. Bunun zararlı olduğunu düşünüyorsanız, kişisel bilgisayarınızda kullanmayın. RDP, VPS veya sanal alanda kullanın.
bu arkadaş virustotal kullanmasını bilmiyor daha :) virustotal ile link taratılmaz winrar içersinden çıkartılıp klasör taratılır
ayrıca link patlamış linki yenilersen rdp ile deneyeceğim bakalım çalışıyormu
hasanol

bu arkadaş virustotal kullanmasını bilmiyor daha :) virustotal ile link taratılmaz winrar içersinden çıkartılıp klasör taratılır

hasanol bilmiyor derken burasi sohbet alani degil benim icin yazdiysan bende 3 adet program var zaten media linke direk uyari gonderdi ben indirdikden sonra link silindi bu kadarlik yazayim programi winrardan cikarmaya bile gerek kalmadi umarim bu aciklama yeterli olur.iyi bakarsan ben begeni yapip linki indirdikden sonra linkden kimse programi indiremedi.program bloklandi media link tarafindan engellendi.bu kadarini bil
bir kac okumamani tavsiye ederim yazdiklarimi :):)

ben indirdikten sonra kimse indiremedi cunku link silindi
sana demedim zaten niye üzerine alındın ki :) konuyu açan arkadaşa dedim
ben de bana yazdiysan dedim cunku isim vermemisin benim yazinin arkasina yazinca :)

hasanol internette ayni program var oralarda ara bulursun cok aranan bir program degil yani
neyse program olsaydı rdp den deneyecektim merak ettim imdi cihaz kodu taratma confgilerinin mantığını çözmeye çalışıyorum
ben sadece cfg de baktim tavsiye etmem direk sildim yazan kisi cfg de bile kitap gibi kotlama yapmis cfg dosyasi normalde 7- 8 satirlik olur
arkadaslar bu tip yazilimlar bir cok yerde mevcut denemeyin pc leriniz zarar gorur veya kisisel bilgileriniz calinir.program yapma bilginiz yoksa hic sagdan soldan program indirmeyin alin parali satilan cihaz kodu tarama programlarini forumda da mevcut sahbaz ustanin cihaz kodu programi
hasanol

Bir virüsü tamamen nasıl tarayacağımı biliyorum

Bununla başa çıkmak için zamanım yok
hepiniz kendiniz kontrol edin :cool:
indiren arkadaşlar programı gönderebilirmi link çalışmıyor
mikikokiluki

Bir virüsü tamamen nasıl tarayacağımı biliyorum

Bununla başa çıkmak için zamanım yok
hepiniz kendiniz kontrol edin :cool:
mikikokiluki

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
mikikokiluki usta dekistirelimi senle config ister cihaz kodu taramak icin ister user pass icin nasl config istersen tskler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.