UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Sunucu Hacker Gold V1.1 Güncellemesi

👤 sahbaz 💬 39 cevap 👁 7,340 görüntü
Eray09
sahbaz usta pm attim :) merakla bekliyorum.

Bende bende :D
Emegi gecen sahbaz ustaya ve Gold üyelere hayirli olsun.!
güncelleme isteyen goldlar pm göndersin. yarın dağıtıma devam edeceğim
sahbaz
Arkadaşlar sunucu Hacker Gold programımızın 1.1 versiyonu hazır. Gold üye arkadaşlar pm göndererek programı isteyebilirler. Pm sırasına göre güncelleme gönderilecektir. Pm göndermeyen kişilerin programı istemediği ve aktif olarak kullanmadığı varsayılacak ve güncelleme gönderilmeyecektir.
Neler yeni?
*Fos Streaming sunuculeri tarama seçeneği eklendi.
*ip ban sorunu çözüldü. 2 farklı antiban tarama seçeneği eklendi. Antiban taramalar normal tarama hızından daha yavaş çalışır (Antiban özelliğinden dolayı)
*Şifre bulunca ses çalıp haber verme seçeneği eklendi
*Bazı ufak tefek program hataları düzeltildi (çift isimli tarama hataları vs)
Not: Sadece Gold Üyeler programı istesin. Lite versiyonu kullanan arkadaşlara ayrıca güncelleme hazırlanıp gönderilecektir. Bunlar dışında lütfen diğer üyeler programı isteyen pm ler göndermesin.
VE LÜTFEN ANA SAYFADAKİ REKLAMLARA TIKLAYALIM
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

bu programla sadece portlu adreslerimi kırabiliyoruz portsuz siteler içinde işe yarıyormu
her adresin portu vardır adres ise portlar 80 dir sabittir farklı olduğu zaman zaten portun
yazılması gerekiyor yoksa çalışmaz yani hepsinde çalışır program
Derin
ustam tesekkurler bekliyorum

hocam bu eski versiyon bundan sonra 2 versiyon daha çıktı. güncellemeleri sadece pm gönderip isteyenlere gönderiyorum. sana da birazdan gönderirim. yönetim yazılım bölümünü daha sık kontrol edersen yeni versiyonları takip edebilirsin.
sahbaz
Arkadaşlar sunucu Hacker Gold yazılımımızın 1.1 versiyonu hazır. Gold üye arkadaşlar pm göndererek yazılımı isteyebilirler. Pm sırasına göre güncelleme gönderilecektir. Pm göndermeyen kişilerin yazılımı istemediği ve aktif olarak kullanmadığı varsayılacak ve güncelleme gönderilmeyecektir.
Neler yeni?
*Fos Streaming sunuculeri tarama seçeneği eklendi.
*ip ban sorunu çözüldü. 2 farklı antiban tarama seçeneği eklendi. Antiban taramalar normal tarama hızından daha yavaş çalışır (Antiban özelliğinden dolayı)
*Şifre bulunca ses çalıp haber verme seçeneği eklendi
*Bazı ufak tefek yazılım hataları düzeltildi (çift isimli tarama hataları vs)
Not: Sadece Gold Üyeler yazılımı istesin. Lite versiyonu kullanan arkadaşlara ayrıca güncelleme hazırlanıp gönderilecektir. Bunlar dışında lütfen diğer üyeler yazılımı isteyen pm ler göndermesin.
VE LÜTFEN ANA SAYFADAKİ REKLAMLARA TIKLAYALIM
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

tessekurler usta
Arkadaşlar bu eski versiyonun konusu. Güncel değil. Lütfen artık bu versiyona mesaj yazmayın. Bundan sonra 2 versiyon daha çıktı
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.