Kilitli

Sunucu Hacker Gold V1.4 Güncellemesi

👤 sahbaz 💬 67 cevap 👁 14,703 görüntü
legend1905
gücellemeyi alabilirmiyim

hocam zaten göndermiştim sana
Emegine Yüregine Saglik Sahbaz usta :) Gerci simdilik Gold üye degiliz ama belli mi olur bizde belki bir Gün Gold olur deneriz...
Şahbaz ustam bende alabilirmiyim yeni proyu teşekkürler...
sunucu Hacker Gold does not work with me from two months ago
Please reply to these messages
Arkadaslar ben Aktivasyon kodunu Sahbaz ustadan aldikdan sonra Programma verdim lakin program acilmiyor.. Windows 10 Kullaniyorum. Hic bir hata vermiyor, takiliyor , Görevler arasinda gösteriyor lakin kapatip yeniden actikdan sonrada ayni sorun cikiyor.

AYNI Sorunu yasayan varmi?

NOT: Tamamdir calisdi olay KEY Dosyasindaymis...
hayati
Arkadaslar ben Aktivasyon kodunu Sahbaz ustadan aldikdan sonra Programma verdim lakin yazılım acilmiyor.. Windows 10 Kullaniyorum. Hic bir hata vermiyor, takiliyor , Görevler arasinda gösteriyor lakin kapatip yeniden actikdan sonrada ayni sorun cikiyor.

NOT: Tamamdir calisdi olay KEY Dosyasindaymis...

i thing Gold Üye only cccam and Canlı TV
palan hack one month

Administration did not tell me abut this
adol925
i thing Gold Üye only cccam and Canlı TV
palan hack one month

Administration did not tell me abut this

🔒 Link gizli — giriş yapın, calm down! as you already know, your pc doesn't run the new versions of the software. I sent you an older version and you are using it. So,don't talk like you never get the software. and I will never give you any new version. because, I don't want to spend my time to your unsolved problems again.
sahbaz
🔒 Link gizli — giriş yapın, calm down! as you already know, your pc doesn't run the new versions of the software. I sent you an older version and you are using it. So,don't talk like you never get the software. and I will never give you any new version. because, I don't want to spend my time to your unsolved problems again.

I use Windows 7 was used Pannell Hack 1.3 It works excellent
Pannell Hack 1.3 Delete from my device

you give me Before version 1.1, but the code not work

hayati
Arkadaslar ben Aktivasyon kodunu Sahbaz ustadan aldikdan sonra Programma verdim lakin yazılım acilmiyor.. Windows 10 Kullaniyorum. Hic bir hata vermiyor, takiliyor , Görevler arasinda gösteriyor lakin kapatip yeniden actikdan sonrada ayni sorun cikiyor.

evet var bu sorunu su an ben yasıyorum
slm Sahbaz üstadim , güncellemeyi alabilirmiyim. :oops: saygilar selamlar.
Güncelleme için elinize sağlık.Yeni gold üyeyim ,Yazılım bende yok güncel yazılımı gönderebilirmisiniz.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.