UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

Sunucu Hacker V1.8 Çıktı

👤 sahbaz 💬 126 cevap 👁 18,019 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 1.8 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v1.7 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

oktşkr
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 1.8 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v1.7 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

teşekkür
sahbaz

thanks
[QUOTE = "eigenaar, bericht: 111820, lid: 128"]
Hallo vrienden. sunucu Hacker versie 1.8 is klaar. Hacker Gold- en Super Gold- pakketleden kunnen me een privébericht sturen en de software aanvragen. v1.7 zal na een paar dagen niet werken.
[BEN JE NIET? HIDDEN TOPIC BU .. !!]

thanks
eline sağlık şahbaz bayağı yoktum v1.8 i çıkarmışsın başarılar
sahbaz

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

...
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.