gold üye olarak bu programa sahip olabilirsiniz.taranmış olan sunucu TR sunucudir

gold üye olarak bu programa sahip olabilirsiniz.taranmış olan sunucu TR sunucudir
Yanlış anlamayın ama bende 198 denemede 191 tane buldunuz bu ancak sunucue girip şifre kısmıdaki tüm şifreleri bilmek ile açıklanabilir. Yoksa açıkta kalan karalanmayan yerlere baktığımızda şifreler karışık gibi duruyor. Şifre sabit olsa 12345 gibi olabilir di.
Yanlış anlamayın ama bende 198 denemede 191 tane buldunuz bu ancak sunucue girip şifre kısmıdaki tüm şifreleri bilmek ile açıklanabilir. Yoksa açıkta kalan karalanmayan yerlere baktığımızda şifreler karışık gibi duruyor. Şifre sabit olsa 12345 gibi olabilir di.
evet kardeşim bu combo 1000 adet user-pass tan oluşan bir combo sunucu 198 e kadar taramaya izin veriyor bende comboyu bölerek tarama yaptırdım,ve sanırım comboda bu sunucu için hazırlanmış,benim burdaki acihaz koduım ne kadar çok kullanıcı düşürdüğümü göstermek değil,panehacker v1.9 programının gücünü gösterebilmekti bu yazılım sayesinde birçok sunucu kırdım fakat burda yüzde oranı çok olunca paylaşmak ve diğer normal üyelerimizide bu programa sahip olmaları içın teşvik etmek istedim.
komşuda pişer , bizede düşer demişler. :) ...