Sunucu Hacker V1.9 Başarısı

👤 byturan 💬 32 cevap 👁 6,673 görüntü
Ekran Alıntısı.PNG
gold üye olarak bu programa sahip olabilirsiniz.taranmış olan sunucu TR sunucudir
kardeşim taradıkların senin olsunda sunucui paylaşırmısın hangi sunucu bu...
cihat60 kardeşim,sunucu piyasada olmayan bir sunucu ben buradan paylaşırsam 2 güne kalmaz patlar,bununda kimseye faydası olmaz,benim bunu vermekteki acihaz koduım sunucuhacker gold v1.9 programının gücünü göstermek ve programa sahip olmanızı teşvik etmek,gerisi size kalmış birşey,hayırlı günler.
kardeşim tamam proya lafım yok...ama bu başarı pronun değil combunundur...aynı comboyu başka bir pro ile tarasan mesela VLC ile tarasan bile aynı sonucu alırsın...
tabiiki sadece program yetmiyor,combo,proxy,vpn bunlarda gerekli,düşüncene saygı duyuyorum fakat diğer tarayıcıların risklerini unutmamanızı tavsiye ediyorum.
byturan
Ekran Alıntısı.PNG
gold üye olarak bu programa sahip olabilirsiniz.taranmış olan sunucu TR sunucudir

program hakkındaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim usta. Tabi buradaki başarı sadece programın değil senin tecrübelerin de en az onun kadar önemli
Yanlış anlamayın ama bende 198 denemede 191 tane buldunuz bu ancak sunucue girip şifre kısmıdaki tüm şifreleri bilmek ile açıklanabilir. Yoksa açıkta kalan karalanmayan yerlere baktığımızda şifreler karışık gibi duruyor. Şifre sabit olsa 12345 gibi olabilir di.
S510
Yanlış anlamayın ama bende 198 denemede 191 tane buldunuz bu ancak sunucue girip şifre kısmıdaki tüm şifreleri bilmek ile açıklanabilir. Yoksa açıkta kalan karalanmayan yerlere baktığımızda şifreler karışık gibi duruyor. Şifre sabit olsa 12345 gibi olabilir di.

byturan usta tek bir comboyla bulduğunu iddia etmiyor ki. değişik comboları tarattıktan sonra en son durumu göstermiş olabilir
sahbaz usta bır dehasın bu programla fakat bızde yok ....
Bu program alanında tek dir ve buna benzer programlar da omayan birçok özelliğe sahiptir. Canlı TV sunucusui kırmaya çalışılan programlar sentry gibi aslında Canlı TV kırma programı değildir. Bunlar sitelerin açığı varmı yokmu kontrol etmeye yarayan ileri sistemci yazılımlarıdır. Bir uyarlama yapmadan (cfg oluşturmadan) kullanılamaz. Ancak bu yazılım öyle böyle değil bir amatörü sanki profesyonel seviyesine taşıyıp sonuca ulaştırıyor. Bu program az bilgisi yada imkanı olanlar için bunumaz bir fırsat üstelik sadece gold üyelere hediye, sadece uydux.org 'e özel...
Bu program bende yok ama arayüzü bilenler için çok şey anlatıyor. Program için harcanan emek ayrıca başarı oranı çok takdiri hak ediyor...

@🔒 Link gizli — giriş yapın söylediklerinde haklı bence de sanırım sunucui elinde çalışan hesaplardan aktif olanları kontrol için taramış, aynı hesaplar bende de var.
Arkadaşlar combo önemli tabiki ama aynı combo işlem birçok programda aynı sonucu kesinlikle alamazsınız .
S510

evet kardeşim bu combo 1000 adet user-pass tan oluşan bir combo sunucu 198 e kadar taramaya izin veriyor bende comboyu bölerek tarama yaptırdım,ve sanırım comboda bu sunucu için hazırlanmış,benim burdaki acihaz koduım ne kadar çok kullanıcı düşürdüğümü göstermek değil,panehacker v1.9 programının gücünü gösterebilmekti bu program sayesinde birçok sunucu kırdım fakat burda yüzde oranı çok olunca paylaşmak ve diğer normal üyelerimizide bu programa sahip olmaları içın teşvik etmek istedim.
byturan
evet kardeşim bu combo 1000 adet user-pass tan oluşan bir combo sunucu 198 e kadar taramaya izin veriyor bende comboyu bölerek tarama yaptırdım,ve sanırım comboda bu sunucu için hazırlanmış,benim burdaki acihaz koduım ne kadar çok kullanıcı düşürdüğümü göstermek değil,panehacker v1.9 programının gücünü gösterebilmekti bu yazılım sayesinde birçok sunucu kırdım fakat burda yüzde oranı çok olunca paylaşmak ve diğer normal üyelerimizide bu programa sahip olmaları içın teşvik etmek istedim.

komşuda pişer , bizede düşer demişler. :) ...
S510
komşuda pişer , bizede düşer demişler. :) ...
byturan ustanın tecrübesi ve pro nun başarısı bir araya gelince sonuç ortada anlatmaya gere yok. keşke bize de düşse.
byturan
Ekran Alıntısı.PNG

Teşekürlerrrrrr
Cevap yazmak için giriş yapın.