Kilitli

sunucu Hacker v2.2 Çıktı (05.11.2019)

👤 sahbaz 💬 69 cevap 👁 11,262 görüntü
Efsane olmuş eline sağlık üstadım .
"sahbaz, post: 209399, member: 128"

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.2 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.1 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

tşk

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.2 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.1 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

BİZDE TALEP EDEBİLİYORMUYUZ
arkadaslar sagdan soldan program aramayin sonra paraniz bosa gider bu program isinizi gorur aldiginiz yer belli. seyretceginiz 1 sunucu buldugunuz sunucui hava olsun diyede paylasmayin
sunuculer surekli sistem degistiriyor avrupada bir kullanicili sunucu 70-150 euro arasi adamlar icin sistem degistirmek cerez parasi
bu programi tavsiye ederim. selamlar
"sahbaz, post: 209492, member: 128"

yeni eklediğim cihaz kodu tarama özelliği sayesinde bu forumdan veya internetten cihaz kimliğilerini içeren bir dosya bulabilirsen çoğu sunucui kırabilirsin. ayrıca eğer sağlam combo dosyaların varsa yine bu programla sunuculeri kırabilirsin. benim bu programla kıramadığım bir sunucu yok şu anda

emeğine sağlık sahbaz üstad cihaz kodu tarama özelliği süper olmuş poğrama sahip olucak arkadaşlara hayırlı olsun

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler

kl_em_not_allowed_to_view_this_content

teşekkürler
[QUOTE = "owner, post: 209399, member: 128"]
Hello friends. sunucu Hacker 2.2 version is ready. Hacker Gold and Super Gold package members can send me a private message and request the software. v2.1 will not work after a few days.

[ARE YOU NO? HIDDEN TOPIC BU .. !!]

thanksss
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.