Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.6 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.5 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
For English version check the link below 🔒 Link gizli — giriş yapın
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
harika. teşekkür ederim
[QUOTE = "sahbaz, yayın: 213516, üye: 128"]
Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.6 sürüm hazır. Hacker Gold ve Süper Altın paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.5 birkaç birkaç gün sonra çalışır ediliyor.
İngilizce sürüm için aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin 🔒 Link gizli — giriş yapın
slamunaleyküm şahbaz usta süper gold paket güncel fiyatı nedir acaba ögrenebilirmiyim kolay gelsin
sahbaz
Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.6 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.5 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
For English version check the link below 🔒 Link gizli — giriş yapın
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
teşekkür ederiz emeğinize sağlık
teşekkürler
thankssssss
ben vip üyesiyim hiç bir fark göremedim vip üyeligin sunucu hacker ile tarama yapıyom 24 saat hiç bişey çıkmıyor vip üyeligim bitsinde bir daha olmayacagım hiç yardımlaşma yok
hocam herkesin görüşüne saygımız vardır. ama sen sunucu kırma konusunda hiç bir bilgiye sahip değilken gold üye oldun ve sunucu hacker e sahip oldun. programı öğrenme sürecinde ne sorduysan yardımcı olmaya çalıştım. combo nedir daha onları bilmiyordun. hepsini programı alınca öğrenmeye başladın. ben kendi yazdığım programlar dışında (sunucu hacker, sunucubox player, TV portalı player vs.) başkalarının yazdığı hiçbir programı kullanmıyorum Canlı TV konusunda. sunucu hacker le -yeni çıkan ve yaygın olmadığı programa eklemediğim veya sistem değiştiren sunuculer hariç- kıramadığım ve izleyemediğim bir sunucu yok. kendi tecrübesizliğini programı suçlayarak kapatamazsın. bu program 6 yıldır bu sitede paylaşılıyor ve o günden beri aralıksız olarak gold üye olup programı kullanan üyelerimiz var. eleştiri yaparken biraz da bazı şeylerin kendi hatan veya yetersizliğin olabileceğini dikkate almanı tavsiye ederim
Bu sunucu Hacker'in yeni Sürümü gelecek mi 🔒 Link gizli — giriş yapın Bey?
ege96
Bu sunucu Hacker'in yeni Sürümü gelecek mi 🔒 Link gizli — giriş yapın Bey?
yakında hazırlayacağım
downloading
tesekürler
[QUOTE = "acompañante, publicación: 213516, miembro: 128"]
Hola amigos La versión 2.6 de nuestro programa sunucu Hacker está lista. Nuestros miembros del paquete Hacker Gold y Super Gold pueden solicitar el software enviándome un mensaje privado. La versión v2.5 no funcionará después de unos días.
Para la versión en inglés, consulte el siguiente enlace 🔒 Link gizli — giriş yapın
[¿ERES NO? TEMA SECRETO ESTO .. !!]
Gacias
thanks
tesekkürler.. elinize saglik
şahbaz usta çıkacak yazılımda prox yi programın hazır bir şekilde aynı cihaz koduda olduğu gibi sunarsanız seviniriz teşekkürler tabiki imkan varsa