UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

Sunucu Hacker V2.6 Çıktı (20.12.2019)

👤 sahbaz 💬 481 cevap 👁 61,426 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.6 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.5 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

For English version check the link below
🔒 Link gizli — giriş yapın

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

teşekkürler...
[QUOTE = "رفيق ، مشاركة: 213516 ، عضو: 128"]
مرحبا اصدقاء. إصدار 2.6 من برنامج sunucu Hacker جاهز. يمكن لأعضاء حزمة Hacker Gold و Super Gold طلب البرنامج عن طريق إرسال رسالة خاصة إلي. لن يعمل الإصدار v2.5 بعد بضعة أيام.

للنسخة الإنجليزية تحقق من الرابط أدناه

[أنت لا؟ موضوع سري هذا .. !!]

مrci pour votre effort
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. sunucu Hacker programımızın 2.6 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.5 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

şahbaz usta bütün kırıcıların paylşıldığı bu günlerde senden yeni özelliklere yeni bir yazılım bekliyoruzki farkımız olsun tabiki mümkünse teşekkürler
sahbaz

bakalım
sunucu tarama yaparken interneti kesiyor neden olabilirki lütfen yardımcı olurmusunuz
yaralı

sunucu tarama yaparken interneti kesiyor neden olabilirki lütfen yardımcı olurmusunuz

programla ilgili bir sorun değil. windows veya firewall, antivirus vs. ile ilgili olabilir
tarkan1444

şahbaz usta bütün kırıcıların paylşıldığı bu günlerde senden yeni özelliklere yeni bir yazılım bekliyoruzki farkımız olsun tabiki mümkünse teşekkürler

merak etme var zaten o düzen bozuldugunda her turlu ilk ler bizdedir rahat olun :) kimseye söleme :D
sahbaz

programla ilgili bir sorun değil. windows veya firewall, antivirus vs. ile ilgili olabilir

tamam anladım teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.