Selam herkeze
bu gibi pnaeller de herkeze açık mı paylaşım yapıyorsunuz
user pass farklı olanları yoksa vip bölümünden mi yapılır?
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
ona göre konulara dikkat etmeye çalışırım açtığımda
saygılarımla
önce lingi gizle kardeş gizlemeyi unutmuşsun yayınladığın bu sunucu piyasada bilindiği için user pass ın farklı olması önemli değil yabancı sunucu tek başlık altında yayınlayabilirsin eğer özel sunucu ise piyasada az bilinen veya hiç bilinmeyen sunucu ise o zaman vip bölümünde verebilirsin
Değerli Forum yöneticiler ve VIP dostlarım
Forumda Sürekli Hazır oynatma listesi sunucu bağlantısıleri paylaşmamızı azaltmamız gibime geliyor
sunucu adresii,hazır combolar gibi birsürü kaynak verilmiş gördüğüm kadar.
sunucu adresii ve user pass ile bilgileri ip ucu vermek yeterli sanırım gerisini normal üyeler kendi adına çabalayıp bulsunlar.
Bizim burdan Gold üyelere bu hizmeti vermemiz Forum için daha isabetli olur kanatındayım.
Normal üyeler nasıl olsa birçok daha önceden verilmiş sunumlardan faydalanıyor
Fazlasını isteyenler de Gold üyeliğine katılır.
Aklımdan geçeni buraya yazmak istedim
saygılarımla
Frixxx Katılıyorum Özellikle yerli ve güzide sunuculerin bu kadar rahat ifşa edilmesini bende doğru bulmuyorum.Bence yabancı sunucuer hariç yerli sunuculerin sunucu adresisi ve ipucu ile desteklenmesinin daha doğru olacakğını düşünüyorum.
ben içinde sadece yabancı kanal olan sunuculerin oynatma listesi şeklinde verilmesinde bir sakınca görmüyorum ama sadece yerli yada hem yerli hem yabancı sunuculerin oynatma listesi şeklinde verilmesine bende karşıyım fenomen ustanın dediği gibi içinde yerli barındıran sunuculerin sadece sunucu adresii verilip user passa ilişkinde ipucu verilmesi taraftarıyım