Bi sorum olcak. Bazı dns lere girince "Access Denied" yazıyor Browser da. Peki bunları vlc ile nasıl kontorl ederiz. mesela /get.php........ ekleyince diğer dnslerde Vlc ile tarayabiliyoruz ya. Bu gibi dnslerde farklı bi uzantı mı yazmak lazım Vlc den tarayabilmek için. Cevap vericekler için şimdiden teşekkürler
Vlc playerda oynatma listesi yapıp yaratabilirsiniz Yanliz yavaş tarar
fenomen
Vlc playerda oynatma listesi yapıp yaratabilirsiniz Yanliz yavaş tarar
Teşekkürler fenomen. fakat örnek bir link yazarmısın. mesela örnek bi adres. Acces denied yazıyor. Bunu vlc de nasıl ararız. örnek bir tane link oluştururmusun. user ve pas. 🔒 Link gizli — giriş yapın
buyur bu adre acces denied yazan cinsten. /get.php?username=xxx&password=xxx&type=oynatma listesi bunu zaten vlc ile yapıyoruz. ama açıklar için. Acces denied yazanlarda ne yapmalı. Soru bu
Arkadasım Teldeyim pc olmadığım icin malesef suanda yardımcı olamıyorum konuya hakim bir arkadas yardımcı olacaktır sana
Ustalar bi yardım etseniz...
myspeed
Teşekkürler fenomen. fakat örnek bir link yazarmısın. mesela örnek bi adres. Acces denied yazıyor. Bunu vlc de nasıl ararız. örnek bir tane link oluştururmusun. user ve pas. 🔒 Link gizli — giriş yapın
buyur bu adre acces denied yazan cinsten. /get.php?username=xxx&password=xxx&type=oynatma listesi bunu zaten vlc ile yapıyoruz. ama açıklar için. Acces denied yazanlarda ne yapmalı. Soru bu
hocam bu tarz bağlantıları genelde şu şekildedir: 🔒 Link gizli — giriş yapın veya 🔒 Link gizli — giriş yapın
sahbaz usta. Cevabın ve ilgin için çok çok teşekkür ediyorum. bu iki yöntem de vlc de taradığımızda tek kanal taraması için değil mi. toplu listeyi çekmek nasıl olacak. çünkü bunlarda kanal ıd var ve anladığım kadarıyla tek kanal. toplu liste çekimi için kod nasıl olmalı?
Büyük ölçüde anlamış bulunmaktayım. Harikasın. Çok teşekkür ederim. Peki bu uid=819 sabit midir. eğer ilk link gibi ise. ikincisinde zaten sorun yok
myspeed
Büyük ölçüde anlamış bulunmaktayım. Harikasın. Çok teşekkür ederim. Peki bu uid=819 sabit midir. eğer ilk link gibi ise. ikincisinde zaten sorun yok
hayır hocam uid her dns de farklıdır. ben örnek olsun diye uydurdum. site adresindeki gerçek uid vs. bulmak için site adresini Google a yaz ve eski bağlantıları bulabilirsen (belki yenisini de bulabilirsin) oradan fikir edinip kendin bir vlc listesi hazırlayıp username ve password deneyebilirsin
Access Denied yazısı çıkanlardan birşey bulacagınızı zannetmem onun yerine
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
bu tip sunuculer uzerinde çalışmanızı veya uid chid vs isteyenler içinde
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
bu tip adresle uzerinde deneme yapın onlarda da Not authorized gibi bir ifade çıkıyor yani bu adresleri önce chrome ile açıp bakarsanız farkı görursunuz
uzman
Access Denied yazısı çıkanlardan birşey bulacagınızı zannetmem onun yerine * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * bu tip sunuculer uzerinde çalışmanızı veya uid chid vs isteyenler içinde * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * bu tip adresle uzerinde deneme yapın onlarda da Not authorized gibi bir ifade çıkıyor yani bu adresleri önce chrome ile açıp bakarsanız farkı görursunuz
Access Denied yazanlarda düzgün kanallar mı çıkmaz yoksa access deniedlerde bu yöntemle bulunmaz mı. Birşey bulacağınızı zannetmem derken bu kod onda işe yaramaz mı. yada yarasa da iyi sunucu değil midir. bununla neyi kastettin. diğer söylediğin ok. o tip panller üzerinda çalışmalıyız. Peki bu Not authorized olanlarda uid li olan varsa bunların uidleri için bi pratiğin var mı?
Ayrıca uzman çok teşekkür ediyorum. Bu forumdaki insanlar hakikaten çok iyi. Doğru yerde olmanın hazzını yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Özellikle Gecemavisi, sahbaz ve uzman arkadaşlar bu forumdaki iyi (berr) adamlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Access Danied yazanların Canlı TV sunucusu oldugundan emin degilim başka bir şey için de kullanılıyor olabilir ama emin degilim yanlış biliyor da olabilirim
uid aramaya gerek yok oynatma listesi olarak taratabilirsin yani (ipadresi: port/oynatma listesi?type=oynatma listesi&deviceUser=kullanıcıadı&devicePass=kullanıcışifresi) şeklinde
uzman
Access Danied yazanların Canlı TV sunucusu oldugundan emin degilim başka bir şey için de kullanılıyor olabilir ama emin degilim yanlış biliyor da olabilirim
uid aramaya gerek yok oynatma listesi olarak taratabilirsin yani (ipadresi: port/oynatma listesi?type=oynatma listesi&deviceUser=kullanıcıadı&devicePass=kullanıcışifresi) şeklinde
Anladım uzman. Bu Acces Denied yazanları incelediğimde server olarak yine aynı nginx ve x powered by olarak ta php 5.6.3 kullanmakta. Yani diğer açık sunuculerle hiçbir farkı yok. tüm bilgiler aynı. Ama dediğin de olabilir. Herşey için hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum. Bugün hayli aydınlandım. Saygılar
🔒 Link gizli — giriş yapın lfen yardım ediiniz.
probaskan
🔒 Link gizli — giriş yapın lfen yardım ediiniz.
bu sanırım patlamış arkadaşım, tarama için yeni adresi lazım taratamazsın.