UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler ve deneyimli topluluk

Sunucubox Player V1.3 Tüm Üyelerimize Hediye

👤 sahbaz 💬 588 cevap 👁 60,761 görüntü
sahbaz
Arkadaşlar merhaba. Daha önce sadece Gold üyelere dağıtım yaptığımız sunucuBox Player i artık tüm üyelerimize hediye olarak dağıtıyoruz.

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Güle güle kullanın

tesekurler
sahbaz
Arkadaşlar merhaba. Daha önce sadece Gold üyelere dağıtım yaptığımız sunucuBox Player i artık tüm üyelerimize hediye olarak dağıtıyoruz.

Güle güle kullanın

teşekkürler
sahbaz

Güle güle kullanın

teşekkürler
emeklerinize sağlık fakat ben bir türlü kanal listesi ekleyemedim program güzel fakat .oynatma listesisını direkt dosya seç seçeneği olup eklesektik çok daha iyi olurdu..
sahbaz

Güle güle kullanın

siz ikram edersinizde biz yok dermiyiz!!!!
mustafa gedik
Gercekten çok güzelmiş Emeklerine sağlık.Teşekkürler

güle güle kullan
Joshua!
emeklerinize sağlık fakat ben bir türlü kanal listesi ekleyemedim yazılım güzel fakat .oynatma listesisını direkt dosya seç seçeneği olup eklesektik çok daha iyi olurdu..

hocam konudaki ilk mesajda detaylı kullanım kılavuzu var. kullanımına oradan bakabilirsin
sahbaz

Güle güle kullanın

teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.