Sentry MBA 1.4.2 / / Sağlam ve Kullanışlı / / 9-10-2017
👤 Cali.76💬 20 cevap👁 755 görüntü
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Rar Şifresi:
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Eline sağlık kardeşim çok teşekkür ederim aldım.
Bağlantıları uçmadan alın arkadaşlar.
emeğine sağlık
emeğine sağlık
tesekkürler Cali.76
arkadaşlar virüstotalde 7 adet şüpheli bulundu
cihat60 bu virus totalde mediaplayer oynatıcıları bile virus gösteriyor malesef illa birisi çıkıyor viruslu diye diğerlerinde 15 tane var mantıklı bakarsak bu daha makul keşke hepsi Sıfırvirüs gösterse ama olmuyor bulursan koy sıfır çok zor o virus gösterenlerin çoğu tiye bile alınan antivirler değilorada marka kaspersky vs var onlara bakmak lazım bence . .ayrıca kendi kullandığını rica ettim buraya verdi arkadaşımız.Senin verdiğin versiyon yok piyasada 2 olan iyi geceler.
Cali.76
*Hidden content cannot be quoted.*
Rar Şifresi: *Hidden content cannot be quoted.*
ellerine sağlık usta
teşekkür
porsuk26
cihat60 bu virus totalde mediaplayer oynatıcıları bile virus gösteriyor malesef illa birisi çıkıyor viruslu diye diğerlerinde 15 tane var mantıklı bakarsak bu daha makul keşke hepsi Sıfırvirüs gösterse ama olmuyor bulursan koy sıfır çok zor o virus gösterenlerin çoğu tiye bile alınan antivirler değilorada marka kaspersky vs var onlara bakmak lazım bence . .ayrıca kendi kullandığını rica ettim buraya verdi arkadaşımız.Senin verdiğin versiyon yok piyasada 2 olan iyi geceler.
kardeşim benim paylaşmamdaki gayem kötülemek değil bilakis bu işin uzmanı olan arkadaşların fikirlerini öğrenmekti...virüstotal zaten bana saçma geliyor.tarattığın ve temiz çıkan bir dosyayı bir süre sonra tekrar tarat illaki birşeyler buluyor.fakat her ne hikmetse birçok forumda eklenen dosyaların virüstotal sonucunu ekleme mecburiyeti var.bu sebepten benim bilmediğim fakat usta arkadaşların bildiği birşey olabilir mantığı ile bende bu paylaşımı yaptım..benim paylaştığım versiyon 2 dede zaten nette yeni bulduğumu belirtmiştim...
Arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşımız benden kullandığım programı istedi bende konu ile buraya paylaştım, paylaşmamdaki amaç kesinlikle bu yoksa bunların ileri versiyonlarını istiyorsanız(1.4.6/2.0 gibi) diğer arkadaşların paylaştığı konulara bakar alabilirsiniz.. İsteyen alabilir kullanabilir ben kullanıyorum ve Windowsun kendi koruyusunu kullanıyorum başka bi program yok onla tarattığımda temiz görünüyor illa ben paylaşmıştım daha önceden falan diye gelip buraya başka bir açığımla konuşmayınız lütfen gelin direk söyleyin iyi günler :)
aynen isteyen istediğini kullansın cali76 sanırım uzun süredir kullanıyor bir sorun olmadı diyorsa makul bence tekrardan teşekkürler kardeşim ricamı kırmadığın eklediğin için.
ustalar sıkıntı yok tabiki bu konuların takipcisi sizlersiniz degerlendirmeleriniz
konuyu okuyan diger uyelerimiz icin bi fikir oluşturup bilgi acısından onemli.
ve yol gösterici olacaktır..iyi paylaşımlar:);)