UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Silinebilir Link Ile Canlı TV Sunucusu Yarışması

👤 usta2017 💬 601 cevap 👁 42,109 görüntü
Gene kaçtı ama yaşattığın heyecan için teşekkürler usta
10 saniye ile gitti :(
Efeaytac
gene ben aldım hocam. saolasın çok...

hocam bizede bıraksan biraz.. :/
böyle giderse sadece bir hafta önce aldığım bir yayınla bu konuyu kapatıcam
bence çekilişli yapın yoksa bizim gibi ihtiyarlar avucumuzu yalarız her seferinde :(
Yapcak bir şey yok. Oyunun kuralları bu. Sıkma canını bir tane de sen alırsın
SON PAYLAŞIMI ALAN ARKADAŞIM BEN ALDIM DİYE YAZMADI.MAALESEF BENİM PAYLAŞIMLARIMDAN ENGELEMEK ZORUNDAYIM.BEN ALDIM YAZMAK BİR SAYGI, EMEK KARŞILIĞIDIR.EMMEĞE SAYGISI OLMAYANIN BENİM PAYLAŞIMLARIMDADA YERİ OLAMAZ.
bana yanlış gelen alması değil alabilir bir kaç gün önce mehmethey 3 yayın aldı dalga geçer gibi ihtiyacı olana verebilirim dedi ver dedim o zaman biraz emek harcayın siz kırın dedi bana bu yanlış geliyo vermiyecen niye öyle yazıyon
Efeaytac
gene ben aldım hocam. saolasın çok...

Yazmış usta
SON PAYLAŞIMI ALAN ARKADAŞIM BEN ALDIM DİYE YAZMADI.MAALESEF BENİM PAYLAŞIMLARIMDAN ENGELEMEK ZORUNDAYIM.BEN ALDIM YAZMAK BİR SAYGI, EMEK KARŞILIĞIDIR.EMMEĞE SAYGISI OLMAYANIN BENİM PAYLAŞIMLARIMDADA YERİ OLAMAZ.
kaanyavrukurt
bu ben bile olsam yanlıss

Yanlışı bir izah edersen iyi olur.
arkadaşlar ihtiyacı olan arkadaşlara fazla aln arkadaşlar atabilir bence güzel olur maksat paylaşmak hepbana hep bana olursa tadıda kaçar bu işin bence.not: (ben istemiyorum 1 adet aldım iyi kötü gerek yok şimdilik şimdi yanlış anlayanlar olur)
bugra52
Sıkı takip ve hız

alan kişinin bunu düşünmesi lazım. bu forum sarmadı beni. size iyi forumlar..
sinan87
bana yanlış gelen alması değil alabilir bir kaç gün önce mehmethey 3 yayın aldı dalga geçer gibi ihtiyacı olana verebilirim dedi ver dedim o zaman biraz emek harcayın siz kırın dedi bana bu yanlış geliyo vermiyecen niye öyle yazıyon

Siz saçmaladığınızın farkında değilmisiniz.Ben bu şekilde yazmadım.Başkalrıyla karıştırman çok yanlış.Bende yanlış yapan benim paylaşımlarımda olmamalıdır.Size güle güle..
ben size yazmadım o alan arkadaş sizin paylaşımı almadı ben o arkadaşa yazdım beni yanlış anlamayın
Arkadaslar lütfen böyle yapmayalim, verenlerede alanlara saglik olsun.
Usta emekleriniz icin sag olun, tesekkürler.
Cevap yazmak için giriş yapın.