alındı
neyi , nosu ? Yazık. Okuyup uygulamanızı beklerdim.
alındı
baska yokmu
hakan344
bugra52
sinan87
Bu kişiler emeğe ve kurallara uymadıklarında , gereği yapılacak.Yönetimede bildirilip gereğini isteyeceğim.İşte böyle kişiler yüzünden emeğe , uğraşa karşılık saygı olmadığından bundan sonraki paylaşımlarımı ançak gold üye olanlar görecek.Uzun zaamandır, ikazlarımı hep yaptım.'' derler ya ; cami ne kadar büyük olursa olsun ....''Şimdiye kadar syagı gösterenlere kalpten teşekkürler. Saygı göstermeyenler bundan sonrada göstermezsenizde olur.Çünkü bir paylaşım bulamayacaksınız.Hoşca kalın.
hakan344
bugra52
sinan87
Bu kişiler emeğe ve kurallara uymadıklarında , gereği yapılacak.Yönetimede bildirilip gereğini isteyeceğim.İşte böyle kişiler yüzünden emeğe , uğraşa karşılık saygı olmadığından bundan sonraki paylaşımlarımı ançak gold üye olanlar görecek.Uzun zaamandır, ikazlarımı hep yaptım.'' derler ya ; cami ne kadar büyük olursa olsun ....''Şimdiye kadar syagı gösterenlere kalpten teşekkürler. Saygı göstermeyenler bundan sonrada göstermezsenizde olur.Çünkü bir paylaşım bulamayacaksınız.Hoşca kalın.
BUNDAN SONRA AYLAŞIMLARIM GOLD ÜYELERE OLACAKTIR.BURADA SON PAYLAŞIMIMDIR. ÇÜNKÜ EMEĞE YETERİ KADAR SAYGI OLMUYOR.GENELDE HEP AYNI KİŞİLER. FORMDA ÜYE SAYISINA BAKARSANIZ, GÖSTERİLEN İLGİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU SİZLERDE GÖRECEKSİNİZ. MADEM DEĞER VERİLMİYOR, BUNDAN SONRADA GOLD ÜYE OLUR, PAYLAŞIMLARIMI İSTEYEN ORADAN TAKİP EDER.TŞK.
SON 2 PAYLAŞIMIM... BİRİ 1 YILLIK - DİĞERİ 3 AYLIK.
1 - *Hidden content cannot be quoted.*
2 - *Hidden content cannot be quoted.*
ALAN HANGİSİNİ ALDIYSA (1 VEYA 2 DİYE) YAZSIN.EĞER BİR KİŞİ İKİSİNİDE ALMASIN.ALIRSA FORMDA ENGELLENECEKTİR.
HAYDİ EMEĞE SAYGINIZI İSBATLAYIN. BİR TŞK. ÇOK GÖRMEYİN.DEĞİŞİK ÜYELERİMİZİNDE İLGİSİNİ BEKLİYORUM.İYİ GECELER.
hangi kurala uymadım ? emeğine nasıl saygısızlık yaptım ?
buda benden hediye olsun foruma,
*Hidden content cannot be quoted.*
keyfin bilir kardeşim zorla ver demiyoruz
BONUSA DEVAM - BİR GÜNLÜK
4
*Hidden content cannot be quoted.*
ALAN ALDIĞINI NUMARASI İLE YAZSIN. GÜN İÇİNDE BİRDEN ÇOK ALINMASIN ENGELLENİRSİNİZ.BAŞKALARIDA FAYDALANSIN.TŞK.