Silinebilir Link Ile Canlı TV Sunucusu Yarışması

👤 usta2017 💬 601 cevap 👁 42,072 görüntü
mehmetey
alındı

neyi , nosu ? Yazık. Okuyup uygulamanızı beklerdim.
hakan344
bugra52
sinan87
Bu kişiler emeğe ve kurallara uymadıklarında , gereği yapılacak.Yönetimede bildirilip gereğini isteyeceğim.İşte böyle kişiler yüzünden emeğe , uğraşa karşılık saygı olmadığından bundan sonraki paylaşımlarımı ançak gold üye olanlar görecek.Uzun zaamandır, ikazlarımı hep yaptım.'' derler ya ; cami ne kadar büyük olursa olsun ....''Şimdiye kadar syagı gösterenlere kalpten teşekkürler. Saygı göstermeyenler bundan sonrada göstermezsenizde olur.Çünkü bir paylaşım bulamayacaksınız.Hoşca kalın.
moonson1
baska yokmu

Bundan sonra sadece gold paylaşımda olacak.Gold üyelere.
usta2017
hakan344
bugra52
sinan87
Bu kişiler emeğe ve kurallara uymadıklarında , gereği yapılacak.Yönetimede bildirilip gereğini isteyeceğim.İşte böyle kişiler yüzünden emeğe , uğraşa karşılık saygı olmadığından bundan sonraki paylaşımlarımı ançak gold üye olanlar görecek.Uzun zaamandır, ikazlarımı hep yaptım.'' derler ya ; cami ne kadar büyük olursa olsun ....''Şimdiye kadar syagı gösterenlere kalpten teşekkürler. Saygı göstermeyenler bundan sonrada göstermezsenizde olur.Çünkü bir paylaşım bulamayacaksınız.Hoşca kalın.

hangi kurala uymadım ? emeğine nasıl saygısızlık yaptım ?

buda benden hediye olsun foruma,
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

usta2017
hakan344
bugra52
sinan87

Hangi kuralı ihlal ettiğimi bilmek isterdim. Son paylaşımlardan bahsediyorsun galiba paylaşımını beğendim ama benden önce alınmıştı, yani son paylaşımlarından almadım alsaydım aldığımı belirtildim. Herkese iyi geceler
usta2017
BUNDAN SONRA AYLAŞIMLARIM GOLD ÜYELERE OLACAKTIR.BURADA SON PAYLAŞIMIMDIR. ÇÜNKÜ EMEĞE YETERİ KADAR SAYGI OLMUYOR.GENELDE HEP AYNI KİŞİLER. FORMDA ÜYE SAYISINA BAKARSANIZ, GÖSTERİLEN İLGİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU SİZLERDE GÖRECEKSİNİZ. MADEM DEĞER VERİLMİYOR, BUNDAN SONRADA GOLD ÜYE OLUR, PAYLAŞIMLARIMI İSTEYEN ORADAN TAKİP EDER.TŞK.

SON 2 PAYLAŞIMIM... BİRİ 1 YILLIK - DİĞERİ 3 AYLIK.

1 - *Hidden content cannot be quoted.*

2 - *Hidden content cannot be quoted.*

ALAN HANGİSİNİ ALDIYSA (1 VEYA 2 DİYE) YAZSIN.EĞER BİR KİŞİ İKİSİNİDE ALMASIN.ALIRSA FORMDA ENGELLENECEKTİR.
HAYDİ EMEĞE SAYGINIZI İSBATLAYIN. BİR TŞK. ÇOK GÖRMEYİN.DEĞİŞİK ÜYELERİMİZİNDE İLGİSİNİ BEKLİYORUM.İYİ GECELER.

Alamadık olsun, emeğine sağlık usta.
hakan344
hangi kurala uymadım ? emeğine nasıl saygısızlık yaptım ?

buda benden hediye olsun foruma,
*Hidden content cannot be quoted.*

aldım tsk
moonson1
keyfin bilir kardeşim zorla ver demiyoruz

Bu keyif işi değil, emeğe saygı işidir. Tek taraflı o kadar zaman harca, uğraş herşeyi hazırla, karşılı ne ? Bu konuyuda defalarca yazdım.İkazlarım oldu. Bu yaşamdada , hayattada böyle değilmi? Çalışırsın, emek harcarsın , bunun karşılığındada bir sonuca ulaşırsın. Bu bir maaş olur, bir diploma bir sertifika v.s. olur.İyi günler.
hep emeğine saygı dedik almadığımda bile ama karsılığında emeğe saygısızlık yaptı dedin hiçbir zaman emeğe saygısızlık yapmadım bu foruma elimden geldiğince paylaşım yaparak destek oluyorum karşılığı bu mu
son yazıma bak almadım emeğine teşekkür ettim yani biraz objektif ol rica ediyorum
ustalar gerginlige gerek yok..lütfen konunun kurallarına saygılı olallım
sonucta bu gönül ve emek işi..paylasım yapan ve konuyu takip eden
herkez..alınganlıga saygısızlıga karşı bi ortam oluşturmasın..bu konu
her bir uyemizin forumdan faydalanması icindir..lütfen unutmayalım
iyi forumlar...
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeş bizi neden cezalandırıyorsun yaw.. Ekonomik durum iyi değil diye gold üye olamoyruz senin paylaşımlarından yüzümüz glüyordu . Yaqzık oldu olan bize oldu yinede emeğine sağlık
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeş eyvallah devam etmeni siterim ama yinede sen bilirsin .
🔒 Link gizli — giriş yapın alan aldığını yazsın ben ban yedim radoslaviç ustanın özelden attığı sunucu nisan 2018 son tarihli
ben de de ban kaldırılmış izliyorum paylaşmak güzeldir nisana kadar kimseyle paylaşmazsan izlersin iyi seyirler
usta2017
BONUSA DEVAM - BİR GÜNLÜK
4
*Hidden content cannot be quoted.*

ALAN ALDIĞINI NUMARASI İLE YAZSIN. GÜN İÇİNDE BİRDEN ÇOK ALINMASIN ENGELLENİRSİNİZ.BAŞKALARIDA FAYDALANSIN.TŞK.

Teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.