Silver Gold Kampanya 2

👤 Karizma 💬 39 cevap 👁 3,304 görüntü
Arkdaşlar Kampanya için bugün son gün
hocam bende üye olmak istiyorumda bankalar açık degil pazertesi açılıyor ne yapacagım bügünde sonmuş
"kazım, post: 80664, member: 1048"
hocam bende üye olmak istiyorumda bankalar açık degil pazertesi açılıyor ne yapacagım bügünde sonmuş

Pazartesıne kadar uzatalım ozaman
"kazım, post: 80721, member: 1048"
hocam parayı yatırdım 2 aylık 45tl

İşlemlerinizi yapıp bilgileri gonderdim
Merhabalar,
İşbankası internet şubesinden şu anda EFT yapacağım. EFT'nin dekontunun ekran görüntüsünü göndersem şu anda Canlı TV hesabı açabilir misiniz?
"fatsy, post: 81119, member: 1124"
Merhabalar,
İşbankası internet şubesinden şu anda EFT yapacağım. EFT'nin dekontunun ekran görüntüsünü göndersem şu anda Canlı TV hesabı açabilir misiniz?

Acılır uygundur . Normalde Kampanya süresi doldu lakin bir hafta daha uzatalım.
"Karizma, post: 81120, member: 1"
Acılır uygundur . Normalde Kampanya süresi doldu lakin bir hafta daha uzatalım.

Merhabalar, Gmail adresinize (uyelik.gold) dekontun ekran görüntüsünü gönderdim. Teşekkürler.
Arkadaşlar konu günceldir. Pazartesi son gün
Ben 2 aylık almayı düşünüyorum ödemeyi internet üzerinden yapabilirmiyim.Ayrıca drembox hd 800 cihazda user bouget olarak izleyebilirmiyim. Kolay gelsin hayırlı işler dilerim.Birde bu gün son gün olduğu için acele cevaplarsanız sevinirim.
İnt üzerinden yapabilirsiniz userbouqet olarak kanal listesi veriyoruz
[CENTER]
"Karizma, post: 80215, member: 1"
[ATTACH=full]1339[/ATTACH]
Arkadaşlar merhaba ,
Kaçırılmayacak süper bir Kampanya

Silver Gold Üyelikte ara dönem Kampanyası başlamıştır Kampanya tüm üyelerimizi kapsamaktadır.

2 Aylık Silver Gold üyeliği : 40 TL
5 Aylık Silver Gold Üyeliği : 70 TL

Bu Kampanya hafta sonuna kadar geçerli olacaktır.

Silver Gold Üyelik Nedir ?
Bu Gold Silver Paketimizde Gold üyelerin tümüne özel olan Vip Konuları Görebilecek + Adınıza Özel İptv Paketi , LG Smart TV Android Tv ve Box Cihazlar İçin Özel İptv Oynatıcı Apk. , 1 Adet mgcam Nline cccam satırı 1 yıllık server aboneliği .Üyelik Süresince Sahip olabilecektir.

Kanal Listesi Burda

🔒 Link gizli — giriş yapın

Hesap Numaralarımız ;

Görebilmek için Lütfen Konuyu Beğenin.

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

İyi forumlar dileriz.

Son 2 gun kacirmayin..
Gerekli bilgi ilk msjda.
[/CENTER]
Kardeş Halbank ATM den 5 aylık için para yatırdım sizede 🔒 Link gizli — giriş yapın mail attım
Kampanyamız bıtmıştır destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz
[FONT=Trebuchet MS]Arkadaşlar merhaba en cok sevilen kampanyamız yenıden aktif edildi bu hafta önemli biliyorsunuz işinizi şansa bırakmayın cok uygun fiyatla hem sitemizin giderlerine destek olun hem Televizyon Keyfini Yaşayın.

Kampanya Kısa Bir Süre
[/FONT]
[CENTER]
"Karizma, post: 83682, member: 1"
[FONT=Trebuchet MS]Arkadaşlar merhaba en cok sevilen kampanyamız yenıden aktif edildi bu hafta önemli biliyorsunuz işinizi şansa bırakmayın cok uygun fiyatla hem sitemizin giderlerine destek olun hem Televizyon Keyfini Yaşayın.

Kampanya Kısa Bir Süre
[/FONT]

[/CENTER]
Arkadaşlar bence bu kampanyayı kaçırmayın süre uzun ve fiyat gerçekten çok uygun...
ustam uzaticam ama paypal ile ödemek isterim euro olarak hangi adresse göndereyim kac para?
Cevap yazmak için giriş yapın.