UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,131 görüntü
İlk upgrade de inanılmaz gelişmiş.
Eline koluna sağlık, Allah iyiniyetli çalışmalarının karşılığını iki cihanda da versin...
Alperentoy

İlk upgrade de inanılmaz gelişmiş.
Eline koluna sağlık, Allah iyiniyetli çalışmalarının karşılığını iki cihanda da versin...

sağol usta. cümlemize inşallah
Bizi biz yapan yeniliklerimiz çalışmalarımız kopya yok biz üretiriz 🔒 Link gizli — giriş yapın ustam ellerine sağlık dünyada bir ilk !!
bende kanalda ses kapali sessiz sizde nasil programda ayar yeride gozukmuyor
Bize nefes aldığımız ve bu hayatın tadını çıkardığımız havayı veren süper bir insansın
Eline saglik sahbaz güzel bir calisma olmus
Cok güzel calisiyor
Gercekten yeni versiyon cok guzel.. Acilmayan sunuculerde acilio..

Bunun Televizyona yukleme versiyonu da cikar mi acaba Sahbaz usta?
çok teşekkür ederim güzel ve hızlı olduğu kadar götüntü net . Ben ilk açtıgımda her hangi bir kanalda her şey güzel kanal değiştirdiğim zaman ses kayboluyor acaba bendemi sorun anlayamadım.
Emeğine bilgine sağlık sahbaz üstad

önceden katagori tüm liste yüklendikten sonra geliyordu şimdi anında geliyor
sahbaz

yazılımı tekrar kontrol edeceğim. o zamana kadar indirme linkini kaldırıyorum

Ellerinize sağlık harika bir iş çıkarmışsınız. Bir sorum olacak Portallarda video arşivi kısımları var onun içinde programda video arşivi bölümü yapmayı düşünüyormusunuz acaba. Tekrar teşekkürler emekleriniz için.
ustam ellerine emeğine sağlık, gayet stabil ve başaralı , paylaşım için teşekkürler
semibond

Ellerinize sağlık harika bir iş çıkarmışsınız. Bir sorum olacak Portallarda video arşivi kısımları var onun içinde programda video arşivi bölümü yapmayı düşünüyormusunuz acaba. Tekrar teşekkürler emekleriniz için.

şu an tek eksik video arşivi kısmı görmemesi elinize sağlık tşkler
o güzel ellerine parmaklarına sağlık ustam. Allah tüm sevkdiklerini ve seni korusun.
S510

o güzel ellerine parmaklarına sağlık ustam. Allah tüm sevkdiklerini ve seni korusun.

Allah razı olsun kardeşim. Cümlemizi inşallah
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.