UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,116 görüntü
Bilmem sizlere faydası olurmu, ama bendede ilk başta ses sorunu vardı, Audio Driver indirip kurdum, ses sorunu devam etti, tekrar ikinciye yükledim bilgisayarı yeniden başlattım ve ses sorunu düzeldi
sahbaz

hocam programda kod koruması var. o yüzden bazı antivirüsler şüpheli dosya muamelesi yapıyor. virüstotale bakarsan 60-70 antivirüs firmasından 10-15 tanesi - ki çoğu basit firmalar- şüpheli dosya diyor. büyük antivirüs firmaları dosyayı temiz buluyor(mcafee, eset vs. dahil)

hocam isminizi vererek telegramda paylaşılabilirmi izniniz olurmuolursa büyük bir grubta paylaşabilirim telegram grubunda
program adı, site adı ve video bağlantıları vs. değiştirmeden tabi ki paylaşabilirsin
sahbaz

yazılım adı, site adı ve video bağlantıları vs. değiştirmeden tabi ki paylaşabilirsin

zaten en nefret ettiğim şey yapımcının izni olmadan kendi yapmış gibi editleyip verenlerdir
much better than version 1.0, good job brother

greetings from Bosnia
dadoxy

much better than version 1.0, good job brother

greetings from Bosnia

arkadaslar bendede ses sorunu vardi windows icin realtek hd audio indirip kurdum ses sonu cozuldu bilginize
Sahbaz usta bir el at suna butun yontemleri denedim ilk kanal acildiginda ses cikiyor kanallari degistirince ses gidiyor
by_ido_03

Sahbaz usta bir el at suna butun yontemleri denedim ilk kanal acildiginda ses cikiyor kanallari degistirince ses gidiyor

aynı sorun bendede var
by_ido_03

🔒 Link gizli — giriş yapın mesajda arkadaş hd audio sürücüsü kurunca düzeldi diyor. bir de onu dene. programla ilgisi olmadığı için bir çözüm de öneremiyorum
sahbaz

🔒 Link gizli — giriş yapın mesajda arkadaş hd audio sürücüsü kurunca düzeldi diyor. bir de onu dene. programla ilgisi olmadığı için bir çözüm de öneremiyorum

Sahbaz usta emeğine sağlık. Ses sorununu ben de yaşıyorum. hd audio sürücüsü kurdum ama sorun devam ediyor. Programı ilk açınca ses var kanl değiştirince ses gidiyor.Şunu fark ettim ses kulaklıktan geliyor. Kulaklıktan çıksamda kulalık takılı gibi gözüküyor.
sahbaz

Sahbaz usta audio surucusunu yukledim ama sonuc sifir ayni sorun devam ediyor ilginc yani
yeni versiyon hazırlarken ses kontrollerini elden geçiririm. bir bakarım nasıl bir çözüm bulabiliriz diye
üstad bende denedim yeni versiyonu indirdim bir kaç adres değiştiğim halde ekran simsiyah görüntü gelmiyor,,, kanallar çok kısa sürede ülkeler halinde 2 saniyede iniyor ...
ellami

üstad bende denedim yeni versiyonu indirdim bir kaç adres değiştiğim halde ekran simsiyah görüntü gelmiyor,,, kanallar çok kısa sürede ülkeler halinde 2 saniyede iniyor ...

cunku sunucu sahibi kendi baktigi icin ikinci bir kisi bakamaz
ustam tamam çalışan yeni bir cihaz kimliği atınca full oldu harika çalışıyor SES ve GÖRÜNTÜ süper.... KANALLAR ÜLKELER HALİNDE 1 saniyede çok hızlı iniyor ve izlenmeye başlıyor...ŞAHBAZ ustam SÜPERSİN emmeğine sağlık çok teşekkürler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.