SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,113 görüntü
afyon1964

cunku sunucu sahibi kendi baktigi icin ikinci bir kisi bakamaz

afyon1965 aynen sana katılıyorum bir başkası kullandığı için ekran simsiyah görüntü veriyor kanallar indiği halde bunu belirteyim...aynen doğru ben ilk defa deniyorum çok hızlı kanal yükleniyor birde silinmemesi için kanallar ve liste hafızaya alınabiliyor.
ses sorunu yaşıyan arkaşlar audio driver ve nvidia driver güncelemesi yapın bende de böyle ses sorunuvardı bunları günceledim düzeldi.
Ben her türlü codeks direver denedim.Pc de dvbwiever tv bluestark ileStb emu,windows Canlı TV players bibi birçok proğram çalıştırıyorum. Ses sorunu olmadı . Sizlerin yazdığınız işlemleri denedim.Şahbaz ustanın bu sorunu çözebilecek tek kişi ,ona minnettarım böyle güzel proğramı bizlere armağan etti. çok çok teşekkürler
Arkadaslar uzun ugraslar sonucu kanal degistirildiginde ses sorununu cozdum cozumude cok basit yazilimla falan ugrasmaya gerek yok pc ye veya laptopa bagli mikrofon girisinde haporlor takili ise cikartin sorun cozuluyor ben bu sekilde cozdum kulaklik girisine haporlor takilinca ses gidiyor cikarinca duzeliyor
Merhaba Shahbaz bize yaşamak için iyi programlar verdi.
Önbelleğe almayı 3000 MS'YE kadar artırabilir veya önbellek yönetimi yapabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın.

Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni sunucu deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

eline
emeğine sağlık arkadaş..
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın.

Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni sunucu deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

SELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?
Hakkı26

SELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?

öyle bir sorun yok hocam. program bulunduğu yerde dosyaya yazamıyordur. program klasörünü başka bir yere taşıyıp çalıştırın
proğram sorunsuz çalışıyor liste doğru eksiksiz atılırsa çalışmaması için bir neden yok...
Eline sağlık şahbaz usta mesaj şikayet olarak algılanmasın sadece düzeltilicek bişi varsa bilgi amaçlı yazıyorum..
Malesef ses sorunu bendede başladı.Kanal değişiminde ses gidiyor.Başlarda böyle bişi yoktu sonradan oldu.Programı kapatıp açıyorum ilk hangi kanalı seçersem o kanalaın sesi geliyor değişirsem ses gidiyor.
SELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?HOCAM DUNDEN BERI sunucuLERI HAFIZAYA KAYIT ETMIYOR
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.