UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,904 görüntü
mahmu6t51

Şahbaz usta ellerinize sağlık maalesef kullanamıyorum McAffe virüs olarak görüp siliyor bir türlü engelleyemedim sebebi nedir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

🔒 Link gizli — giriş yapın
Açıklamayı okudum zaten rarlı dosyayı virüs olarak görmüyorki rardan çıkarttıktan sonra görüp siliyor bu kadar basit bana açıklamayı ekliyorsunuz, ben yardım istiyorum nasıl engelleyebilirim diye dosyanız virüslü demiyorumki mcaffi siliyor onu demek istiyorum ve yardım istiyorum
bonjour je suis nouveau TV portalı Player v 3 to cihaz kimliği merci beaucoup
tanja

bonjour je suis nouveau TV portalı Player v 3 to cihaz kimliği merci beaucoup

if you cannot find the dowload link, it is in the first message. but if you want to have cihaz kimliğies to use with this software, follow the link below.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Arkadaşlar hangi antivürüs görüyorsa vede kullanmayı tercih ediyorsanız TARAMA DIŞLAMA seçeneğinden antinin görmemesi için programı dışlayın bukadar basit...
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

tsk
ellerine saglik ustam programi acamadim pc de virus uyarisi veriyor
mahmu6t51

Açıklamayı okudum zaten rarlı dosyayı virüs olarak görmüyorki rardan çıkarttıktan sonra görüp siliyor bu kadar basit bana açıklamayı ekliyorsunuz, ben yardım istiyorum nasıl engelleyebilirim diye dosyanız virüslü demiyorumki mcaffi siliyor onu demek istiyorum ve yardım istiyorum

mc caffeyi kapat kardeşim başka yolu yok,anti virus programını kapatın
sahbaz

aleyküm selam. hocam harici oynatıcılar işe yaramaz. o sebeple kendim player hazırladım zaten

işe yaramadı zaten hocam :D mecburen işletim sistemini değiştirdim :D
mahmu6t51

antivirüs ayarlar kısmında dosya dışla özelliği olması lazım ordan C: yi ya da indirilenler kısmını seç dosya inince tarama yapmaz o zaman programı kullanabilirsin.. kolay gelsin
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.