UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,669 görüntü
Dosya virüs uyarısı veriyor.varmı düzeltme imkanınz
kaderov

bonjour , comment je peux telecharger TV portalı player v3.0 merci

zaga01

Dosya virüs uyarısı veriyor.varmı düzeltme imkanınz

virus programını kapat indirdikten sonra tekrar açarsın,virus yok bazı virus programları exe dosyalarını virus olarak görüyor
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
teşekkürler.
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

-video arşivi bölümünden bir film izlerken bazen ortalarda donuyor ve malesef ilerletmek pasif olduğu için aynı filmi tekrar baştan izlemek sıkıyor. Bu konuda yapılabilecek birşey varsa bence kusursuz bir program.

-🔒 Link gizli — giriş yapın Forum Admin. Yaptığın program sayesinde izlemediğimiz sunucu kalmadı. Allah senden razı olsun.

Ellerine sağlık. Teşekkürler.
sahbaz

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

güzel
selam aleyküm. win xp kullanıyorum da oynatıcı hatası alıyorum desteklemediği için harici video oynatıcı ayarlayabilir miyim acaba
omertobac

selam aleyküm. win xp kullanıyorum da oynatıcı hatası alıyorum desteklemediği için harici video oynatıcı ayarlayabilir miyim acaba

aleyküm selam. hocam harici oynatıcılar işe yaramaz. o sebeple kendim player hazırladım zaten
Cevap yazmak için giriş yapın.