UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,862 görüntü
video arşivi bölümünde ki filmlerde dil seçeneğini değiştirme şansımız olursa süper olur. :rolleyes:
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

Thank you for this app :)
Olay sadece bir teşekkür değil..
Emeğin,yabancı forumlarda gurura dönüştüğünü görmek şahsen beni çok gururlandırdı..
TV portalı PLAYER FOR PC V3.0 Vlc neyse Aceplayer neyse bu programda ayrıca bir devrim yaratmıştır...Yerli yazılımcıların neler yapabileceğine basit bir örnek olsada Mag cihazlara bağımlılığı önleyecek girişimciler olduğunda yazılımlarla bu programı geliştirip uyumlu cihazlara uyarlandığında neler olabileceğini tahmin etmek zor....
Ben 🔒 Link gizli — giriş yapınve emeği geçenlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum..İyiki varsınız ..saygılar
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

teşekkürler
sahbaz

tşkler
sahbaz

teşekkürler
Şahbaz usta ellerinize sağlık maalesef kullanamıyorum McAffe virüs olarak görüp siliyor bir türlü engelleyemedim sebebi nedir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevap yazmak için giriş yapın.