UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,818 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

süper.....
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Ellerine sağlık üstadım çok güzel bir program, peki cihaz kimliğilerini liste bağlantılarıne çevirebilecek bir program var mı acaba?
cihaz kodu to oynatma listesi yapıyoruz fakat bunu check yapabilmek adına tam olarak linke çevirebilecek bir program mevcut mudur?
oynatma listesi info için kullanmak istiyorum. Kaç kullanıcı destekler v.b. detaylar adına

Şimdiden teşekkür ederim.
görüntü gelmiyor hep siyah ekranda kalıyor neden olabilir.
açtıktan sonra bir anlık ses geliyor ama sonra duruyor. ekran görüntüsü hiç gelmiyor ...
yardım edebilecek olan var mı?
şahbaz usta çok teşekürler sayende playeri kulanıyoruz allah senden razı olsun yalnız bir istegimiz olacak kusura bakmasan bir daha günceleme yaparsan eger yabancı filimlere altyazı ekleme veya arama ekleyebilirmisin şimdiden teşekürler
sahbaz

tesekkurler
[QUOTE = "Feratinho, post: 217734, member: 9846"]
Thank you gardas ..

Hope this will work for me. Thanks
bin970bp

cevap için teşekkürler

TV portalı PLAYER FOR PC V3.0
ustalar bir sorum olacak bu pc de calisan programin ios iphone veya ipad da calisan benzeri bir app varmi yani url ve cihaz kimliğiini yazCanlı TV kanallarini izlemek icin cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
[QUOTE = "sahbaz, message: 217714, membre: 128"]
Bonjour mes amis. La troisième version de notre programme TV portalı Player For Pc est prête.

Bonjour mes amis. La troisième version de notre logiciel TV portalı Player For Pc est prête.

[Vous êtes non? Sujet secret ce thank you
arkadaslar bu TV portalı Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden tsk.
taxi2000

arkadaslar bu TV portalı Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.

çalışmıyor artık kardşeim
lfrmms

çalışmıyor artık kardşeim

çalışıyor. her gün kullanıyorum kendim. sende çalışmıyorsa sorun senin pc dedir
Cevap yazmak için giriş yapın.