UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,971 görüntü
taxi2000

arkadaslar bu TV portalı Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.

ilk sayfada ilk mesajda var indime linki
sahbaz

çalışıyor. her gün kullanıyorum kendim. sende çalışmıyorsa sorun senin pc dedir

hocam çalışıyordu, sonradan ne yazarsam yazayım 404 hatası veriyor bana, sildim yeniden denedim yine aynı oldu. bu sebepden ötürü dedim. kullanırken birden hata vermeye başlaması sebebiyle
lfrmms

hocam çalışıyordu, sonradan ne yazarsam yazayım 404 hatası veriyor bana, sildim yeniden denedim yine aynı oldu. bu sebepden ötürü dedim. kullanırken birden hata vermeye başlaması sebebiyle

ağı durduran bir ara yazılım kullanıyorsundur wireshark vs. gibi. programın internete direk çıkması lazım. yoksa çalışmaz
zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir program yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız
sahbaz

zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız

Tanlış anlamayın, yazdığınız programa saygım sonsuz. Emeğinize sağlık. Bilgisayarda program vs. de yok fazla. Özellikle ağ bağlantılarını engelleyen yada vpn programları gibi. Yanlış anlamayın, yaklaşık 15 yıldır internetin içindeyim öyle yada böyle. Web sitesi yaptım, php ile kodlama yaptım, script sattım. Bu sebepten ötürü dedim bunları. Antivürüs yazılımlarıda kullanmıyorum.

Bir kez çalışıyor sonra tekrar 404 hatasına dönüyor.

Tekrar emeğiniz için teşekkür ederim. Çalışıyor diyorsanız, başka bir sebepten ötürü benim bilgisayarımda engelleme oluyor demek ki.
sahbaz

zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız

apk dosyası varmıdır acaba?
paslanmaz32

apk dosyası varmıdır acaba?

android için stb emu pro ve ott navigatör kullanabilirsin
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
emeginize saglik, mükemmel olmus. ilerde vlc playerdeki gibi kayit özelligi ekleyebilirseniz süper olur. tekrar tesekkürler
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tsk
arkadaşlar bende normal çalışıyor fakat bazı portalları açmıyor
sahbaz ustam merhaba acihaz koduim sizi elestirmek falan degil yalniz bende bir problem oldu sunuculeri artik kayit yapamiyorum.acaba bende eksik birsey mi var defalarca sildim yeniden yukledim sonuc ayni senden yardimci olmani bekliyorum simdiden sonsuz tesekkurler.
afyon1964

sahbaz ustam merhaba acihaz koduim sizi elestirmek falan degil yalniz bende bir problem oldu sunuculeri artik kayit yapamiyorum.acaba bende eksik birsey mi var defalarca sildim yeniden yukledim sonuc ayni senden yardimci olmani bekliyorum simdiden sonsuz tesekkurler.

programın bulunduğu yerde dosyaya yazma yetkisine sahip olması gerekiyor. program klasörünü başka yere taşı
Cevap yazmak için giriş yapın.