UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,765 görüntü
sahbaz usta ios iphone veya ipad icin bu program gibi url linki ve cihaz kodu yazarak bakilan bir aap varmi
plein

sahbaz usta ios iphone veya ipad icin bu yazılım gibi url linki ve cihaz kodu yazarak bakilan bir aap varmi

bilmiyorum
sahbaz ustam birkac gundur playerde sorun yasiyorum simdide tekrar imkansiz indiremiyorum virus var diye inmiyor butun virus programlarini iptal ettim malesef indiremedim.acaba ozelden gonderme imkanin olurmu yapabilirsen sana mutesekkur olurum tskler
great player mr shabaz big thanks ... just one suggetion, if possible to make it able to resize, because on full hd screen it is nearly impossibile to read letters on player...
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

uygulama süper olmuş 1 hafta kullandım şimdi virüs algılıyor bilgisayar ne yapmalıyım
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Elinize beyninize sağlık.
sahbaz usta ellerine sağlık tek kelime ile harika.
yapılabilirliğini öğrenmek istediğim üç soru olacak.
1- video arşivi bölümünde film ileriyi almak (ilk sayfada yazmışsın sıkıntı çıkarıyor diye ama :D gene şansımı deneyeyim dedim.)
2-Filmlerde dil seçebilmek.
3-Gene video arşivi bölümüyle ilgili Altyazı çağırabilmek mümükün olabilir mi?
Tekrardan Allah razı olsun senden.
dolunay10717

sahbaz usta ellerine sağlık tek kelime ile harika.
yapılabilirliğini öğrenmek istediğim üç soru olacak.
1- video arşivi bölümünde film ileriyi almak (ilk sayfada yazmışsın sıkıntı çıkarıyor diye ama :D gene şansımı deneyeyim dedim.)
2-Filmlerde dil seçebilmek.
3-Gene video arşivi bölümüyle ilgili Altyazı çağırabilmek mümükün olabilir mi?
Tekrardan Allah razı olsun senden.

şu aralar işlerim çok yoğun. ilerde vakit bulursam bir güncelleme hazırlamayı düşünüyorum
sahbaz

TEŞEKKÜRLER
sahbaz

eyw
am i the only one having deinterlacing problems ???
the pictures is awfull when watching football or any sport channels in Full HD

sahbaz

tanks man
bende windows defender truva atı uyarısı veriyor neden böyle yapıyor bilgi verebilir misiniz?
Cevap yazmak için giriş yapın.