UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,720 görüntü
timtar

[QUOTE = "tatar67, yayın: 217753, üye: 6776"]
teşekkürler

güzel teşekkür
[QUOTE = "sahbaz, yayın: 217714, üye: 128"]
Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Merhaba arkadaşlar. Pc için TV portalı Player yazılımının üçüncü sürümü hazır.

hrika

gizli içerik nasıl açılıyor. teşekkürler
IMY0621

arkadaşalar programda virüs var nasıl olacak

🔒 Link gizli — giriş yapın
Kardeş eline koluna sağlık cok tesekkür ederim bu program için. Yalnız cevaplarsan sevinirim şu video arşivilarda filmleri ileri almayı düzeltecekmisin veya bir önerin varmı.
uminari

HI
virus???

sahbaz

sahbaz ustam öncelikle böyle güzel bir program yaptiginiz icin sizi yürekten kutluyorum,sizlerin kötü niyet kullanacaginiza kesinlikle inanmiyorum,ve cok güven duyarak programi kullaniyorum,lakin bendede ayni diger arkadaslarda oldugu gibi sorun var,ben antivirus programi kullanmam yalniz ad-blocker var reklam önleyicisi,bunu kapatiyorum,windos systemi yinede wirus diye algiliyor,systemi icersinden kapatiyorum bir müddet sonra otomatikman acildiginda hemen programi siliyor.

Sizlerin bize bir öneriniz varmi?bunu tamamiyla nasil engeller sorunsuz kullanmak icin,yoksa bu sekil kullaninmi diyorsun?

sizlere calismalarinizda basarilar dilerim.

saygilarimla
cocoine

Kardeş eline koluna sağlık cok tesekkür ederim bu yazılım için. Yalnız cevaplarsan sevinirim şu video arşivilarda filmleri ileri almayı düzeltecekmisin veya bir önerin varmı.

bir güncelleme hazırlıyorum bu tip sorunları çözmek için. yakında paylaşırım
sahbaz

bir güncelleme hazırlıyorum bu tip sorunları çözmek için. yakında paylaşırım

Değerli kardeşim, ben de size bir güncelleme veya stb emu gibi bir apk yaparmısınız diye yazacaktım ama bir türlü yüzüm tutmamıştı şu yazınızı okuyunca inanın çok sevindim, size çok teşekkür ediyorum, ALLAH size zihin açıklığı versin... kolay gelsin ...
Önlem alınmış galiba TV portalı ile sunuculer açılmıyor artık ustalar bir el atıversin
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Tesekkurler
Cevap yazmak için giriş yapın.