UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,943 görüntü
Üstat eyvallah çok süper bi program inşa etmişsin çok teşekkür ederim süper ötesi ama küçük bı sıkıntım var bazen film donuyo filmi en başından izleme gereği duyuyorum Yeni sürüm için çalışma var dimi
Tahir23

Üstat eyvallah çok süper bi yazılım inşa etmişsin çok teşekkür ederim süper ötesi ama küçük bı sıkıntım var bazen film donuyo filmi en başından izleme gereği duyuyorum Yeni sürüm için çalışma var dimi

yeni versiyon hazır. testlerimi yapıyorum. çok güzel bir güncelleme oldu. videolar için çoklu dil ve altyazı desteği, çözünürlük bilgisi vs. hepsi var. program altyapısında önemli değişiklikler yaptım
sahbaz

yeni versiyon hazır. testlerimi yapıyorum. çok güzel bir güncelleme oldu. videolar için çoklu dil ve altyazı desteği, çözünürlük bilgisi vs. hepsi var. yazılım altyapısında önemli değişiklikler yaptım

emeğine sağlık hocam ekran küçültme büyütme ekranın üstte kalması vs. birde videoları ileri geri sarma özelliği koyarsanız çok memnun olurum o zaman muhteşem bir güncelleme olur
sahbaz

yeni versiyon hazır. testlerimi yapıyorum. çok güzel bir güncelleme oldu. videolar için çoklu dil ve altyazı desteği, çözünürlük bilgisi vs. hepsi var. yazılım altyapısında önemli değişiklikler yaptım
[/QUOTE
valla ne demek gerekır bu yazından sonra emeklerıne saglık olsun ınsallah beklıyoruz sabırsızlıkla yenı surumu
sahbaz

hocam şimdiden teşekkür ederiz,portal adresi olarak serveradı/portal_portal/c/ sunuculer açılmıyordu yeni sürümde açılacak mı ? sunucuin sonundaki /c ibaresi URL satırına eklenirse iyi olur çünkü sırf /c/ satırı yazılmadan açılmayan sunuculer var ve bunları sizin sunucude izleyemiyorum.Birde aktif bağlantı ve maximumum bağlantı ekranı ekleyebilirsiniz hoş olur tabi mümkünse.Apk ayrı bir boyut ama apksı olursa stb Emu pro kullanımı dahi azalır diye düşünüyorum çoğu portal bloklu olmaya başladı çünkü.Haricinde çalışmalarınızın devamını diliyorum,kolay gelsin
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

thanks
[QUOTE = "رفيق ، مشاركة: 236402 ، عضو: 128"]
الإصدار الجديد جاهز. أقوم باختباراتي. لقد كان تحديثًا لطيفًا جدًا. دعم متعدد اللغات والترجمات لمقاطع الفيديو ومعلومات الدقة وما إلى ذلك. لديهم كل شيء. لقد أجريت تغييرات كبيرة في البنية التحتية للبرنامج

Can you make us a copy of Android because there are some portals that don't work on stb and thank you for your great effort
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

teşekkürler
Uygulama oldukça güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Fakat uygulamada eksiklikler var.
Pencere boyutu sabit minicik ekran penceresi olmaması lazım. Mouse ile pencere boyutunu istediğim gibi ayarlayabilir olmam lazım.
Tam ekran moduna geçmeden programın pencere boyutunu büyütüp küçültmeliyim
sahbaz

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Uygulama oldukça güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Fakat uygulamada eksiklikler var.
Pencere boyutu sabit minicik ekran penceresi olmaması lazım. Mouse ile pencere boyutunu istediğim gibi ayarlayabilir olmam lazım.
Tam ekran moduna geçmeden programın pencere boyutunu büyütüp küçültmeliyim
Cevap yazmak için giriş yapın.