arkadaslar bu TV portalı Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.
ilk sayfada ilk mesajda var indime linki
arkadaslar bu TV portalı Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.
çalışıyor. her gün kullanıyorum kendim. sende çalışmıyorsa sorun senin pc dedir
hocam çalışıyordu, sonradan ne yazarsam yazayım 404 hatası veriyor bana, sildim yeniden denedim yine aynı oldu. bu sebepden ötürü dedim. kullanırken birden hata vermeye başlaması sebebiyle
zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız
zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız
apk dosyası varmıdır acaba?
Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.
Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
apk dosyası varmıdır acaba?
Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.
Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
sahbaz ustam merhaba acihaz koduim sizi elestirmek falan degil yalniz bende bir problem oldu sunuculeri artik kayit yapamiyorum.acaba bende eksik birsey mi var defalarca sildim yeniden yukledim sonuc ayni senden yardimci olmani bekliyorum simdiden sonsuz tesekkurler.