UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Sabit

TV Portalı Player For PC V3.0

👤 sahbaz 💬 788 cevap 👁 101,693 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 3. versiyonu hazır.

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

Thank you!
Player de dizi bölümler için ayrı bölüm olsa iyi olurdu aslında
video arşivi bölümde galiba filmler bulunuyor dizileri nasıl gösteriyor listede tama anlamadım
Thanks a lot for sharing with us. Really appreciate the hard work.
sahbaz

Hello friends. The third version of our TV portalı Player For Pc software is ready.

Super drugar
sevgili Sahbaz Windows için TV portalı player indirdim, sürüm TV portalı Player UyduX v1.0 kolayca başarılı oldu ama sürüm TV portalı Player UyduX v3.0 neden yüklemeyi reddediyor? Windows 7 ve 10 kullanıyorum, her iki pencerede de aynı, lütfen bir çözüme ihtiyacım var. teşekkür ederim.
dear Sahbaz i have downloaded TV portalı player for windows, version TV portalı Player UyduX v1.0 succeeded easily but version TV portalı Player UyduX v3.0 refuses to install why ? i use windows 7 and 10 it is the same in both windows,i need a solution please.thank you.
nurjago

sevgili Sahbaz Windows için TV portalı player indirdim, sürüm TV portalı Player UyduX v1.0 kolayca başarılı oldu ama sürüm TV portalı Player UyduX v3.0 neden yüklemeyi reddediyor? Windows 7 ve 10 kullanıyorum, her iki pencerede de aynı, lütfen bir çözüme ihtiyacım var. teşekkür ederim.
dear Sahbaz i have downloaded TV portalı player for windows, version TV portalı Player UyduX v1.0 succeeded easily but version TV portalı Player UyduX v3.0 refuses to install why ? i use windows 7 and 10 it is the same in both windows,i need a solution please.thank you.

virus programını kapat,bazı virus programları exe dosyalarını virus gibi algılıyor
[QUOTE = "sahbaz, post: 217714, member: 128"]
Привет друзья. Третья версия нашей программы TV portalı Player для ПК готова.

Здравствуйте друзья. Третья версия нашего программного обеспечения TV portalı Player для ПК готова.

[Скрытый контент]

грамм Good programm
[QUOTE = "sahbaz, yayın: 217714, üye: 128"]
Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player Pc için programımızın 3. version hazır.

Merhaba arkadaşlar. Pc için TV portalı Player yazılımının üçüncü sürümü hazır.

denemek istiyorum
[QUOTE = "compagno, post: 217714, membro: 128"]
Ciao amici La terza versione del nostro programma TV portalı Player per PC è pronta.

Ciao amici La terza versione del nostro software TV portalı Player per PC è pronta.

[SEI NO? ARGOMENTO SEGRETO QUESTO .. !!]

grazie
sahbaz

teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.