UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Sabit

TV Portalı Player For PC V4.0

👤 sahbaz 💬 519 cevap 👁 62,187 görüntü
baweelo

programi acmadan once sag tikla ve uyumluluk sorununu gidere bas ve sana siklar sunacak ama sen en alttaki (sorunum bu listede yok) 2 defa devam ettirecen ve en sonunda sorun ortadan kalkiyor.

malesef denedim ama aynı hata devam ediyor
eskimoza

Uygulama güzel olmuş ve geliştirilmiş emeğine sağlık Şahbaz admin. Ancak eksikleri var. Belki 5.versiyonu ile bu hatalar giderilir. 1.Hata kapanırken uyarı vermesi. 2.Hata sesin önceki sürüme göre daha az olması. 3.Hata tam ekran yaparken ekranın tamamında beyaz renkte çerçeve oluşması. 3.versiyonda bu hatalar yoktu. Şahbaz admin dikkate alırsa sevinirim.

kurtulus_07

v3 versiyonuunda sorun yoktu ama v4 de kapatınca hata veriyor alttaki hatayı

Ben göremedim kapanirken vs sorun pc nizden kaynaklaniyor video cekmistim cunki orada boyle birsey yok .

3XQiTdC7Kv0
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tesekkürler
baweelo

programi acmadan once sag tikla ve uyumluluk sorununu gidere bas ve sana siklar sunacak ama sen en alttaki (sorunum bu listede yok) 2 defa devam ettirecen ve en sonunda sorun ortadan kalkiyor.

kardeşim bilerekmi yazıyorsun yoksa sallıyormusun..defalarca yaptım sorun devam ediyor...
Malesef aynı sorun devam ediyor pcde sorun olsa v3 versiyonundada yapardı pcde sorun oldugunu düşünmüyorum
ben aylardir her iki versiyonuda kullaniyorum v3-v4 ben hic bir sorun yok arkadaslar az once yine denedim ozellikle v4 hic sorun yok kapattigim zaman direk kapaniyor v3de direk kapaniyor buyuk ekran yapincada ekranda beyaz cerceve yok belki bazi pc lerde donanimsal hatadan kaynaklanabilir sorun 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucude denedim
kurtulus_07

malesef denedim ama aynı hata devam ediyor

cihat60

kardeşim bilerekmi yazıyorsun yoksa sallıyormusun..defalarca yaptım sorun devam ediyor...

sallamiyorum, aynisi basima geldi ve uyumluluk sorununu gider ile yaptim ve sorun ortadan kalkti. son asamada kaydete bas, bende oldu ama sende olmuyorsa onu bilemeyecem.
kurtulus_07

Malesef aynı sorun devam ediyor pcde sorun olsa v3 versiyonundada yapardı pcde sorun oldugunu düşünmüyorum

degisiklikleri kaydet ama once programi acmadan ustunde sag tikla ve yonetici olarak ac dene.
Ben göremedim kapanirken vs sorun pc nizden kaynaklaniyor video cekmistim cunki orada boyle birsey yok .
Uyumluluk sorunu gidermekte pc den oldugu anlasiliyor :) Bazi pclerde guncelleme eksikliginden windows un guncellemesi
eksik oldugundanda olabilir.

3XQiTdC7Kv0
sahbaz

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

teşekkürler
sahbaz

teşekerier
Cevap yazmak için giriş yapın.