UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V4.0

👤 sahbaz 💬 519 cevap 👁 62,266 görüntü
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

merci pour ce super travail :cool:
pilavkuru

teşekkürler. ama hata var 1 kaç tane. kanal izlerken ağır çekimde izler gibi takılıyor. aynısı film izlerkende oluyor. özellikle ileri sararken. bir de yazılımı kapatınca ekrana hata kodu düşüyor. diyer yerler ben çok güzel. kanalı izlerken ağır çekimde izlenme hatasını çözersen yeterli .))

bahsettiğin ağır çekimde oynatma olayına hiç denk gelmedim. bilgisayarının interneti veya antivirüsü ile ilgili olabilir. belki izlediğin sunucuden de kaynaklanabilir. kapanırken hata mesajı bende çıkmıyor ama bu sorunu yaşayanlar olduğu için o konuyu inceleyeceğim
sahbaz

bahsettiğin ağır çekimde oynatma olayına hiç denk gelmedim. bilgisayarının interneti veya antivirüsü ile ilgili olabilir. belki izlediğin sunucuden de kaynaklanabilir. kapanırken hata mesajı bende çıkmıyor ama bu sorunu yaşayanlar olduğu için o konuyu inceleyeceğim

internet 24mbit antivürs pc de yok :) o zaman sunucuden. başka sunucu denedim olmadı çünkü
önceki sürüm daha hızlı çalışıyor. Bu sürümde kanallar daha geç açılıyor.
hemen bakıyoruz teşekkürler

edit: maalesef ses diğer sürüme göre çok az çıkıyor.
edit 2: görüntü tam ekran olunca altta beyaz çizgi kalıyor

eski sürümle karşılaştırarak denedim.Ufak güncellemeler yapacağınızdan eminiz .. teşekkürler
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.

THANKS BROTHER
Cevap yazmak için giriş yapın.